D. Poul 69.
J. Adam 72.
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň veze body z Pelhřimova


Branky


69. D. Poul , 72. J. Adam - 7. L. Raab , 20. L. Raab , 52. I. Aldin
10

Domácí pustili Líšeň do vedení o tři branky a v závěru už dotahovali výsledek marně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hostům vyšel vstup do zápasu na jedničku. V 7. minutě nacentroval míč z levého kraje hřiště Daněk a Raab ve vzdušném souboji přetlačil domácího gólmana Pecha - 0:1. Ve 20. minutě už to bylo o dvě branky. Mezi beky zůstal nekrytý Raab a hlavou poslal míč do domácí sítě - 0:2. Hosté poté první poločas v dohráli až do přestávky.

Hosté si vedení pohlídali

Po sedmi minutách druhého poločasu už to bylo o tři góly. Domácí nezachytili rychlý brejk, míč táhl Ferlay a na hranici velkého vápna jej předal Aldinovi, který míč dostal za Pechova záda - 0:3. Poté domácí v krátkém sledu vstřelili dvě branky a zápas zdramatizovali. V 69. minutě po rohovém kopu propadl míč až na zadní tyč, kterou předpisově zavíral Poul a snížil - 1:3. O tři minuty později si naběhl za obranu Adam a ze zápas bylo drama - 2:3. V 77. minutě se povedenou střelou z dálky prezentoval Hotovec, gólman hostů byl ale proti vyrovnání. Ke konci utkání již hosté kouskovali hru a hlídali si zkušeně těsné vedení. Pelhřimovští ještě na konci měli dvě gólové šance. Nejdříve v první minutě nastavení měl na kopačce gól Homolka a chvíli poté Poul. Ani jeden z nich se střelecky neprosadil, a tak si hosté odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Líšeň je silná v centrovaných míčích, to jsme věděli, ale neuhlídali jsme obrovitého hlavičkáře Raaba a za dvacet minut jsme prohrávali 0:2. Smekám před výkonem týmu ve druhém poločase, přestože jsme po počátečním náporu inkasovali z brejku třetí gól. Podařilo se nám vrátit do zápasu a v závěru jsme proti velmi kvalitnímu protivníkovi sahali po vyrovnání.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Pech [-] - D. Poul [-] , J. Fialka [-] (89. B. Hána [-] ) , F. Morava [-] (58. A. Hotovec [-] ) , T. Smejkal [-] , J. Homolka [-] , S. Zacha [-] (68. J. Honzl [-] ) , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] (58. J. Adam [-] ) , L. Rajtmajer [-] , A. Šimon [-]

SK Líšeň B
F. Ulrich [-] - R. Dostálek [-] (61. T. Bílek [-] ) , L. Raab [-] (89. Y. Guttler [-] ) , D. Rudyk [-] , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , M. Toczyski [-] (61. P. Šíp [-] ) , D. Džupeňuk [-] , M. Ferlay [-] (61. O. Horký [-] ) , I. Aldin [-] (61. R. Matocha [-] ) , M. Daněk [-]

ŽK: 19. T. Vacek - 94. F. Ulrich .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - MRÁZEK Peter, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Adrian Merdita
Tip experta: výhra hostů

Pelhřimov bude chtít doma bodovat, ale marně, Líšeň odjede se 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů