2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Speřice přehrály Polnou


Branky


11

Speřice zabraly a porazili překvapení soutěže z Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

­Začátek zápasu nezačal pro hostující Slavoj dobře, kdy už od 8.minuty prohrával, když se trefil Meruňka - 1:0. První střelu na domácího brankáře vyslal až v 16. minutě Khalid, ale ta neměla potenciál skončit brankou. První půli se hrálo po většinu hrací doby bez šancí, kdy za zmínku stojí pouze šance Kazloua, který trefil jen domácího brankáře a poté hned šance domácích z trestného kopu, který Duba vyrazil.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle nezačala pro Slavoj dobře a hned ve 47. minutě z rohu inkasoval podruhé, kdy se hlavou trefil Kolčava - 2:0. Hned o tři minuty později opět z rohu a opět hlavou Speřice trefily břevno. Od té chvíle Slavoj zabral a soupeře přehrával, ale chyběla mu finální přihrávka. V 64. minutě mohl jít do prázdné brány Čaloud, ale domácí brankář ho za vápnem nekompromisně sestřelil, přičemž se sám zranil a správně obdržel červenou kartu. Následný trestný kop Voráče ale gólem neskončil. Slavoj v podstatě v posledních třiceti minutách přišpendlil Speřice na vápno, ale branky se nedočkal a když ano, tak byl proti pomezní rozhodčí. Předtím se mohla pískat i penalta, ale hlavní rozhodčí zavřel obě oči. Kdyby jedna z těchto příležitostí skončila gólem, měl Slavoj ještě patnáct minut čas na srovnání skóre. Ve 105.minutě se Slavoj dočkal, kdy se z rohu trefil Zdeněk Smutný - 2:1.

 

Slavoj Polná / web



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Prvních dvacet minut bylo od nás v dobrém tempu a rozpoložení. Měli jsme dost brankových příležitostí, které jsme konečně přetavili v góly. Postupem času jsme zaostávali a soupeř nás dostal pod tlak. My jsme si však dokázali vytvořit breakové příležitosti, které jsme ale nedokázali využít. Hodně jsme hrozili ze standardních situací, hlavně z rohových kopů, ze kterého jsme také z kraje druhé půle skórovali. Mohli jsme dát i více gólů, ale chyběla větší přesnost. Na druhou stranu, soupeř nás po vyloučení gólmana zatlačil a měl spoustu příležitostí které jsme až na jednu situaci dokázali zažehnat. Jsem rád, že se střelecky prosadili hráči Merunka a Kolčava, kteří vsítili svůj první divizní gól v dresu Speřic. Nyní si hlavně všichni přejeme, aby byl Dominik brzy fit a mohl zase nastoupit.

Slavoj Polná
Slavoj Polná (web): I přes nepřesné výroky rozhodčích se Slavoj musí zlobit jen sám na sebe, kdy v posledních utkáních nedokáže dotáhnout finální přihrávku, nebo být přesnější v zakončení při vytvořených šancích.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - P. Honzárek [-] , M. Řezáč [-] , V. Ganobjak [-] - D. Jančík [-] , L. Kolčava [-] , J. Merunka [-] (52. V. Zach [-] ) , M. Eremiáš [-] (66. J. Moravec [-] ) , D. Vlček [-] , P. Pech [-] (87. T. Marek [-] ) - P. Soukup [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - M. Drápela [-] (46. J. Fuxa [-] ) , T. Čaloud [-] , D. Voráč [-] , I. Kazlou [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , K. Labaran [-] , V. Voráček [-] (87. Z. Smutný [-] ) , F. Sobotka [-] , T. Diviš [-]

ŽK: 76. P. Soukup , 86. P. Honzárek , 105. T. Marek - 38. I. Kazlou , 44. V. Haala , 96. Z. Smutný , 99. P. Duba . ČK: 64. D. Švec .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - PAVLAS Jiří, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Adam Macek
Tip experta: remíza

Dle mě vyrovnaná zápas. A skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích