0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ždírec nezvládl přesilovku a prohrál


Branky


10

Hosté vstřelili rozhodující gól v deseti a slaví další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Typické derby se odehrálo v nedělním odpoledni ve Ždírci. Oba týmy se znají, a proto se většina utkání odehrála mezi vápny. Když se poprvé brodští dostali do pokutového území byla z toho penalta. Faulovaný Jakub Coufal se postavil k její exekuci, ale potvrdil staré otřepané "faulovaný hráč nekope penaltu" a svůj pokus poslal přímo do náruče Vlčka. Domácí se oklepali a postupně získávali optickou převahu. Šance se však nerodily. Jen hostující Martin Cakl špatně naložil se svým samostaným nájezdem stejně jako v poslední minutě prvního poločasu domácí Vrána. Toho skvěle vychytal Patrik Soukal.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhá půle byla na šance také skromná. Domácí si územní převahou vytvářely standardní situace a nebezpečné závary. Hostující obrana v čele se Soukalem jim spolehlivě odolávala. Zápas začal gradovat v poslední patnáctiminutovce. Nejprve byl po rychlých dvou žlutých vyloučen hostující Adam Novák a krátce na to rozhodl utkání Matyáš Miška. Martin Pavlík na levé straně vybojoval míč, posunul na Coufala a ten vysunul Pavla Víška. Brodský útočník navedl míč a po zaseknutí ho přihrál před vápno na Matyáše Mišku. Ten si poradil s Pátkem i Najmanem a křížnou střelou rozhodl derby - 0:1.

 

FC Slovan Havlíčkův Brod / web



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Michal Votava (trenér): Na hřišti bylo hodně soubojů, Havlíčkův Brod vycházel především z pevného bloku do brejků. Když šel soupeř do deseti, měli jsme závěr zvládnout určitě lépe. Byl to remízový zápas, ale gól Mišky byl pěkný.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Jan Bříza (asistent trenéra): Utkání dvou týmů, které se dobře znají rozhodla naše pevná defenziva a jeden povedený protiútok. V podstatě jsme takhle chtěli hrát, proto jsem velice spokojený s nulou vzadu a samozřejmě se třemi body. Jsem rád, že nás neproměněný pokutový kop nijak nepoznamenal.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
M. Vlček [-] - O. Štědrý [-] (84. P. Klimeš [-] ) , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Vopršal [-] , P. Pátek [-] , J. Novotný [-] , D. Vrána [-] (77. M. Najman [-] ) , M. Koutný [-] (75. D. Procházka [-] ) , J. Veselský [-] , M. Svoboda [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - L. Dočkal [-] , M. Vrzal [-] (72. M. Pavlík [-] ) , J. Válek [-] (64. P. Víšek [-] ) , M. Miška [-] , J. Coufal [-] , D. Fikar [-] (90. J. Pavlas [-] ) , M. Cakl [-] , A. Novák [-] , V. Hloušek [-] , J. Pabousek [-]

ŽK: 63. P. Novotný , 68. M. Koutný , 90. P. Klimeš , 94. M. Najman - 40. M. Vrzal , 42. J. Pabousek , 68. A. Novák , 69. J. Coufal . ČK: 72. A. Novák .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - LANDSMAN David, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra hostů

Tady musím dát výhru hostů. Brod na mě udělal lepší dojem ve vzájemném zápase.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích