0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pelhřimov zabral v Tasovicích


Branky


10

Hosté během druhé půle vstřelili dvě branky a vrací se domů s výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Bylo zřejmé, že nikdo nechce udělat chybu, a tak také první poločas vypadal. Více šancí měli domácí, ale v koncovce selhali a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Ve druhém poločase byly k vidění dve branky. Nejprve v 56. minutě zůstal na malém vápně neobsazený Smejkal a hlavou poslal míč mimo dosah domácího gólmana Koukala - 0:1. V 73. minutě domácí několikrát nedokázali odkopnout míč z vlastního vápna. Míč si nakonec našel na hranici velkého vápna Rajtmajer a přesnou střelou k tyči nedal Koukalovi šanci - 0:2. Domácí od té doby působili nervózně a svázaně. Hosté tak v poklidu dovedli zápas ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Milan Volf (trenér): Při vší úctě k soupeři jsme měli dnes vyhrát. Podali jsme nejhorší výkon tohoto ročníku. I tak jsme měli tři brankové příležitosti, ale nebyli jsme schopni udělat maximum, abychom z nich zakončili. Přísnější měřítko snesou jen dva hráči, jinak jsme působili vystrašeně, hráli jsme pomalu, bez bojovnosti a pohybu. Po druhé inkasované brance to byla od nás jen křeč. Připadalo mě dnes, jako by včera byli hráči někde na veselce. Soupeři stačilo jen odkopávat a být odvážní v brejkových situacích.

FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Předvedli jsme poctivý a týmový výkon, který byl zaslouženě korunován třemi body.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] , J. Vašina [-] , M. Garčic [-] (63. J. Daniel [-] ) , M. Moravec [-] , P. Štancl [-] (63. L. Císař [-] ) , P. Lapeš [-] , P. Šuba [-] (73. A. Ryška [-] ) , T. Navrátil [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Železný [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Pech [-] - D. Poul [-] , J. Fialka [-] (72. J. Adam [-] ) , A. Fikar [-] (46. S. Zacha [-] ) , F. Morava [-] (91. L. Vopálenský [-] ) , T. Smejkal [-] , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] (84. A. Hotovec [-] ) , T. Vacek [-] , L. Rajtmajer [-] , A. Šimon [-]

ŽK: 50. P. Šuba , 51. T. Navrátil - 21. D. Poul , 54. A. Šimon .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: PŮČEK Martin - MAREK Daniel, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra domácích

Tasovice jsou doma silné. Vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích