Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:15

9.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbrojovka bere tři body


Branky


11

Stará Říše na chvíli zápas zdramatizovala, ale nakonec odjela s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Mladé Zbrojováky posílili tři hráči z prvního mužstva - Nicolas Martinek, Ondřej Pachlopník a Pavel Gaszczyk. Poslední jmenovaný se v 18. minutě podílel na úvodní brance - obdržel míč od kapitána Šmida a poslal jej do vápna, kde se k němu po teči jednoho z obránců dostal Peter Juritka a dokázal jej propasírovat přes padajícího gólmana do sítě - 1:0. Další zásah přišel ještě v první půli, po několika nevyužitých šancích zahrávala Zbrojovka roh nakrátko. Ke střele se poté dostal Šlapanský, míč se po odrazu dostal k Peteru Juritkovi a ten se dnes prosadil podruhé, celkově letos popáté - 2:0.

 

Domácí si vedení pohlídali

Hosté se vrátili do zápasu v 68. minutě, kdy centr z levé strany umístil do sítě střídající Tomáš Trojan - 2:1. To už na hřišti nebyl kapitán Staré Říše a někdejší zadák Zbrojovky Lukáš Kryštůfek, který musel pro zranění střídat. Hrozící komplikace poměrně záhy zažehnal taktéž střídající hráč. Pohledná kombinační akce přinesla průnik Kolečkáře, který se prodral do vápna a jeho přízemní centr poslal ve skluzu do sítě František Kluska - 3:1. Tentýž hráč za dalších osm minut vybojoval míč a dostal se do brejku, který proměnil. Taktéž pro Klusku to byl pátý letošní zásah a Zbrojovka měla výhru na dosah - 4:1. Navíc to nebylo vše, poslední zásah přišel v samém závěru. Strnad si vyměnil míč se Štepanovským, přihrál do vápna a Martin Černý si elegantně poradil s obráncem a upravil skóre na konečných 5:1.

 

FC Zbrojovka Brno / web

 



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
V. Hrubý [-] - D. Strnad [-] , O. Šlapanský [-] , B. Vit [-] - P. Gaszczyk [-] (77. D. Džavoronok [-] ) , N. Martinek [-] (61. L. Kříž [-] ) , O. Pachlopník [-] (61. V. Kolečkář [-] ) , V. Šmíd [-] - P. Štepanovský [-] , P. Juritka [-] (72. M. Černý [-] ) , D. Pavlík [-] (46. F. Kluska [-] )

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - L. Kryštůfek [-] (65. J. Špalek [-] ) , V. Wiederlechner [-] , J. Pospíchal [-] (46. T. Trojan [-] ) , J. Chramosta [-] , A. Svoboda [-] (46. M. Zarovnii [-] ) , D. Čížek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , T. Lát [-] , O. Tupik [-]

Počet diváků: 102. Rozhodčí: RYGL Luboš - NÁPRAVNÍK Jan, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Zbrojovka si doma pohraje s Říší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích