A. Macek 64.
1:1
(0:0)
55. J. Krč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bíteši nerozhodně


Branky


64. A. Macek - 55. J. Krč
13

Velká Bíteš obrala Lanžhot o dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Oba týmy vstřelily po jedné brance



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Věděli jsme, že nás v Bíteši nečeká nic lehkého, že to bude rozkouskované, je tam menší hřiště, navíc dost hrbolaté. Je jasné, že absence nejlepšího střelce a zároveň jediného našeho čistokrevného útočníka Erika Burace byla trošku cítit. I proto jsme s kolegou Velickým trošku změnili postavení a hráli v úvodu systémem 3-5-2, na hrotu byli záložníci Balážik s Ravasem. První půle se nám ale moc nepovedla, to bereme jako trenéři na sebe. Nebyli jsme tak dominantní, jak bychom chtěli. Domácí tam měli dvě tutovky, my jednou. Druhá půle už byla úplně jiná, byla jasně v naší režii. Dost pomohl i návrat Rada Cipryse na trávník. byl cítit a podržel vepředu balony. Kuba Krč tam v 55. minutě po kolmici od Balážika dával gól, bohužel jsme prakticky z ničeho dostali vyrovnávací branku, když tam domácí ten balon z vápna dotlačili. Tak zkušené mužstvo, jaké máme, už by to mělo zvládnout tak dobře rozehrané utkání dohrát a neinkasovat, nebo alespoň zápas otočit. Byla tam v poslední půlhodině spousta přečíslení, ale už jsme se bohužel nedokázali prosadit. Bod z venku je dobrý, ale v naší situaci je to spíš ztráta.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - D. Bartoš [-] (68. F. Krula [-] ) , V. Kamenský [-] , T. Šperka [-] , D. Moučka [-] , A. Merdita [-] , L. Daněk [-] , R. Novotný [-] (87. J. Sznapka [-] ) , A. Macek [-] (68. Z. Traxl [-] ) , P. Loup [-] , M. Pokorný [-] (68. M. Kozel [-] )

TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-] , R. Svoboda [-] (46. R. Ciprys [-] ) , T. Ravas [-] (85. D. Bogdalík [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , L. Koprna [-] (66. P. Šenk [-] ) , J. Krč [-] , N. Včelka [-] (73. T. Kollár [-] ) , T. Milota [-]

ŽK: 36. P. Loup , 73. D. Moučka - 24. J. Krč , 48. L. Koprna , 59. R. Ciprys , 94. P. Šenk .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - HOLUB Radim, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Milan Skočovský
Tip experta: remíza

1:1 - Lanžhot ztratí body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů