Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár doma dostal bůra


Branky


13

Hosté potvrdili svoji formu a došli pohodlně ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Prvních patnáct minut se hrálo bez šancí, až ve vápně upadl Pragr a rozhodčí odpískal penaltu. Tu Štěpanovský bezpečně proměnil - 0:1. V 17. minutě vystihl Šerý nahrávku ve vápně obešel i brankáře Hrubého, ale zakončil v tísni vedle branky. Ve 23. minutě došlo ve vápně hostí k obdobné situaci jako u první penaltové situace, ale tentokrát rozhodčí Brázdil penaltu pro domácí nenařídil. Hosté se dostali do akce ve 25. minutě a centr z pravé strany našel na malém vápně nehlídaného Pragra, který hlavou navýšil skóre - 0:2. Do konce poločasu byli poté aktivnější domácí, kteří několikrát zahrozili před brankou hostí. Když už byl brankář Hrubý překonán, zachránil hosty zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

 

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začal lépe pro hosty. Dlouhý výkop Hrubého v 53. minutě propadl domácí obranou a Juritka pohodlně skóroval - 0:3. V 56. minutě si vybral slabší chvilku Hrubý, který špatnou rozehrou vybídl ke skórování Šerého, který se v podobných situacích nemýlí - 1:3. V 59. minutě znovu upadl ve vápně hostující Kluska a opět se pískala penalta. Tu tentokrát proměnil Martínek - 1:4. Hosté nakonec v třetí minutě nastavení uzavřeli skóre zápasu Štěpanovským, brankou zavánějícím ofsajdovým postavením - 1:5.

 

FC Žďár nad Sázavou / web

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Kluky musím pochválit, protože předvedli velmi dobrý výkon. Soupeř byl kvalitní, ale to co s námi rozhodčí udělali v prvním poločase mi hlava nebere. Škoda, že jsme nedali v prvním poločase gól.

FC Zbrojovka Brno B
FC Zbrojovka Brno (web): Béčko Zbrojovky uspělo i v dalším venkovním utkání. Na hřišti Žďáru se záhy trefili Štepanovský s Pragrem, po změně stran pak přidali další zásahy Juritka, Martinek a znovu Štepanovský. Výsledkem byla výhra 5:1 a upevnění první pozice.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] (72. D. Srnský [-] ) , J. Nedvěd [-] , T. Trojánek [-] (81. D. Novotný [-] ) , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (60. D. Krajčo [-] ) , J. Dočekal [-] (60. D. Galia [-] ) , M. Šerý [-] (72. J. Jiroušek [-] ) , Č. Vitásek [-] , O. Horák [-] , P. Severa [-]

FC Zbrojovka Brno B
V. Hrubý [-] - D. Strnad [-] , O. Šlapanský [-] , B. Vit [-] - F. Hlucháň [-] (81. T. Osvald [-] ) , O. Prágr [-] (46. P. Juritka [-] ) , V. Šmíd [-] , V. Kolečkář [-] (72. M. Ryšavý [-] ) - P. Štepanovský [-] , F. Kluska [-] (64. D. Pavlík [-] ) - Z. Toman [-] (46. N. Martinek [-] )

ŽK: 58. Č. Vitásek , 78. R. Sodomka - 64. O. Šlapanský .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - SILNÝ Zdeněk, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Milan Skočovský
Tip experta: výhra hostů

0:4 - Zbrojovka je suverénní.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů