2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:15

7.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod udolal Žďár


Branky


11

Vyrovnaný zápas rozhodli domácí dvěma brankami v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do utkání hosté vstoupili aktivně a v 9. minutě po centru Severy střílel hlavou Srnský těsně vedle. Ve 12. minutě se dostali k jediné své střele za první poločas domácí, ale Coufal zpoza vápna vystřelil těsně vedle.Ve 26. minutě se dobře uvolnil na pravé straně Dočekal, ale jeho nahrávka před branku nenašla spoluhráče. Do závěru poločasu se již ani jeden tým do zakončení nedostal, i když ze hry měli více hosté.

Domácí v závěru rozhodli

Druhý poločas začal opatrně z obou stran. V 57. minutě domácí z rychlého protiútoku v dobré příležitosti zakončili nepřesně. V 68. minutě z rychlého protiútoku v nadějné pozici nedokázali zakončit také hosté. V 73. minutě po pravé straně prošel Dočekal a jeho dobrý centr domácí odvrátili na roh. Rozhodnutí přišlo v 85. minutě, kdy domácí Coufal první střelou na branku dostal domácí do vedení - 1:0. V 87. minutě měli hosté na kopačkách vyrovnání, ale střelu Horáka domácí gólman vyrazil a následná střela Krajča šla nad branku. Hosté tedy nevyrovnali, ale domácí Panský v druhé minutě nastavení rozhodl a ukončil účet zápasu na - 2:0.

FC Žďár nad Sázavou / web



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - J. Pavlas [-] (46. J. Pabousek [-] ) , J. Pavlík [-] (61. J. Panský [-] ) , M. Pavlík [-] (72. V. Hloušek [-] ) , J. Válek [-] (61. P. Víšek [-] ) , M. Miška [-] , J. Coufal [-] , D. Fikar [-] (93. P. Malimánek [-] ) , M. Cakl [-] , A. Novák [-] , L. Dočkal [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] (46. D. Krajčo [-] ) , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , T. Trojánek [-] , D. Srnský [-] (61. J. Jiroušek [-] ) , J. Dočekal [-] (85. O. Starý [-] ) , M. Šerý [-] , D. Galia [-] (61. D. Novotný [-] ) , Č. Vitásek [-] , S. Švoma [-] (70. O. Horák [-] )

ŽK: 32. P. Fiala , 32. M. Šerý , 66. P. Severa , 88. O. Starý , 93. D. Novotný .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Denev Alex - NÁPRAVNÍK Jan, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Pavel Novotný
Tip experta: remíza

Brod se s příchodem trenéra hodně posunul, Žďár má kvalitu, takže dělba bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů