4:1
(3:0)
90. O. Pavlas (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec si došel pro tři body


Branky


7. M. Vopršal , 33. J. Veselský , 46. M. Svoboda , 92. P. Klimeš - 90. O. Pavlas (vl.)
11

Nováček z Pelhřimova na svého soupeře nestačil a odjel s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ždírecký Tatran celý zápas předváděl lepší výkon a zaslouženě vyhrál o tři branky. Hned v 7. minutě hosté nedokázali zpacifikovat dlouhý nákop a nedohodu v jejich zadních řadách potrestal důsledný Vopršal - 1:0. Ve 33. minutě Pavel Novotný ve velkém vápně přiťukl míč Veselskému, který si v tutovce věděl rady - 2:0. Hosté si kalich kořkosti vypili do dna ve 45. minutě, kdy Svoboda po rohovém kopu hlavičkou o zem poslal domácí do vedení o tři branky - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli hosté sice zabrali, ale gól soupeři vstřelit nedokázali. Ve 47. minutě měli domácí standardku, když míč nacentrovali do vápna, zakončení šlo nad bránu Pecha. Tři minuty na to hosté pěkně zakombinovali, Morava v koncovce nebyl přesný a mířil nad bránu Gregovského. V 59. minutě hlavičku Moravy vykopl z brány obránce. Domácí si již v tu dobu herně kontrolovali pohodlný třígólový náskok. V 78. minutě zakončoval Poul, jeho střela však mířila vedle. Další dvě branky přišly až v samotném závěru zápasu. V 90. minutě hosté snížili díky kuriózní vlastní brance nastřeleného Pavlase - 3:1. Ve druhé nastavené minutě si našel centr na zadní tyč a domácí znovu vedli o tři branky - 4:1.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Ždírec není v divizi prvním soupeřem, kterého jsme posadili do sedla, a darovali mu snadné vítězství. Na první i druhý gól jsme domácím přihráli sami, třetí jsme dostali do šatny z přetaženého rohu, na který byli hráči připraveni. Když si v poslední minutě soupeř vstřelil vlastní gól, tak jsme hned z rozehrávky inkasovali počtvrté. Jsme zatím ve vyšší soutěži za pěkné nazdárky. Bohužel.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - O. Štědrý [-] (66. P. Klimeš [-] ) , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Vopršal [-] (83. M. Najman [-] ) , P. Pátek [-] , J. Novotný [-] , M. Koutný [-] (80. Š. Kavalír [-] ) , J. Veselský [-] (66. D. Procházka [-] ) , M. Svoboda [-] , O. Pavlas [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Pech [-] - J. Fialka [-] (71. J. Honzl [-] ) , D. Viktora [-] , A. Fikar [-] (46. J. Adam [-] ) , F. Morava [-] (85. M. Mareš [-] ) , T. Smejkal [-] (71. D. Poul [-] ) , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , T. Mazač [-] (46. S. Zacha [-] ) , A. Šimon [-]

ŽK: 23. O. Pavlas - 47. F. Morava .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - TERBER Ondřej, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Pavel Novotný
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně výhra domácích, klidně 1:0 z penalty v poslední minutě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích