0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 10:15

6.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola bez branek


Branky


9

Souboj neporažených skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Souboj dvou nejlepších týmů začal na Srbské hodně opatrně, hrálo se hlavně ve středu hřiště. V úvodu byly nebezpečnější domácí, kteří několikrát otestovali připravenost obrany, a především reflexy brankáře Odrášky. Ten ve 12. minutě vyboxoval ránu Prágra, svůj tým ale podržel hlavně ve 24. minutě, kdy vyrazil dvě rány domácího útočníka Pavlíka, třetí dorážka šla z úhlu do tyče. Od 30. minuty začali hrát s míčem více Lanžhotčané, ovšem měli problém se dostat do jakékoliv nebezpečné střelecké pozice. Naopak to byli domácí, kteří těsně před odchodem do kabin znovu zahrozili. Smejkalova dalekonosná rána byla tečována a orazítkovala břevno za Odráškou. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu, s kterým byli určitě spokojenější hosté.

 

Ani po přestávce se skóre nezměnilo

Druhá půle nabídla zlepšený výkon hostů, kteří byli častěji na míči, jenže dostat se na dostřel brněnské brány a vytvořit si nadějnou pozici, bylo velmi těžké. Defenziva Lanžhota za sebe také nikoho nepustila, přestože do druhé půle musel kapitána Mikúška na stoperu nahradit Včelka. A tak byla hra spíše rozkouskována, a co do šancí byla druhá půle ještě skoupější. Nejvíce to na tribunách zašumělo, když chtěl zastupující kapitán Balážik překvapit vysoko stojícího Hložánka z půlky hřiště nebo při stříleném centru Burace, na který ale Ravas nedosáhl. Zápas tak skončil bez branek, oba týmy zůstávají na děleném prvním místě divize D.

 

TJ Sokol Lanžhot / web



Ohlasy k zápasu


FC Zbrojovka Brno B
Lukáš Kříž (trenér): Narazili jsme na velmi kvalitního soupeře, stoprocentně to byl pro nás zápas tohoto podzimu. Je škoda, že jsme minimálně ty dvě situace z prvního poločasu nedotáhli do gólu, byly tam tyčky i břevna, bohužel i trošku toho štěstí nám chybělo. Nicméně za první poločas jsme si zasloužili vyhrát, druhá půle už od nás nebyla tak dobrá, jako ta první. Prostřídali jsme a ti kluci, co tam přišli, už nebyli tak dominantní, jak jsme si mysleli, že budou. Remíza je asi spravedlivá, ale protože soupeř prakticky nevystřelil na bránu, tak nás to teď mrzí.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Každý zápas se ale holt nevyvíjí podle našich představ. V prvním poločase byli domácí jasně lepší, měli tam ze dvou tutovek hned čtyři šance, kdy jsme tam na dorážky nezareagovali dobře. Tam nás podržel brankář a stopeři. Co se týče výstavby hry to bylo v pořádku, ale byli jsme pohybově pomalejší při dostupování hráčů, hlavně v defenzivě. V tom byli domácí lepší, ukázali, že jsou na tom po fyzické stránce opravdu dobře a mají ligové parametry. Ve druhé půli už jsme byli o něco lepší my, i když jsme neměli žádné úplně vyložené šance. Ve finále ta remíza byla asi zasloužená. Byl to bezpochyby nejkvalitnější soupeř, na kterého jsme doposud v soutěži narazili, ukázali svou kvalitu a bylo to s nimi těžké. Hlavně jsme tu nechtěli prohrát, a to se povedlo, to je pro nás klíčové.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
M. Hložánek [-] - D. Strnad [-] , O. Šlapanský [-] , B. Vit [-] , J. Divíšek [-] - T. Smejkal [-] , F. Hlucháň [-] (46. N. Martinek [-] ) , V. Kolečkář [-] (46. M. Ryšavý [-] ) , V. Šmíd [-] , O. Prágr [-] (84. F. Kluska [-] ) - D. Pavlík [-] (67. P. Juritka [-] )

TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - P. Mikúšek [-] (46. N. Včelka [-] ) , P. Balážik [-] , E. Burac [-] (90. T. Kollár [-] ) , M. Totka [-] , R. Svoboda [-] (64. D. Bogdalík [-] ) , T. Ravas [-] , A. Pidruchnyi [-] , L. Koprna [-] , J. Krč [-] , T. Milota [-]

ŽK: 91. O. Šlapanský - 59. L. Koprna , 61. N. Včelka , 85. J. Krč .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - KOSTELNÍK Tomáš, JÍLKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích