P. Šuba 39.
P. Lapeš 66.
P. Lapeš 87. (p.)
3:2
(1:2)
23. R. Svoboda
25. D. Čížek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice předvedly parádní obrat


Branky


39. P. Šuba , 66. P. Lapeš , 87. P. Lapeš (p.) - 23. R. Svoboda , 25. D. Čížek (p.)
11

Hosté vedli o dvě branky, ale domácí v závěru zápasu dokonali parádní obrat. To už hosté hráli v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí se nemohli dostat do tempa a nakonec to byli oni, kdo jako první inkasoval. Ve 23. minutě napřáhl ke střele z dvaceti metrů Svoboda a míč se zastavil až v síti domácího gólmana Koukala - 0:1. Ve 25. minutě navíc domácí faulovali ve velkém vápně Špalka a kopala se penalta, kterou proměnil Čížek - 0:2. Opaření domácí se postupem času probrali a dokázali do poločasové přestávky alespoň snížit, když se mezi střelce zapsal Šuba - 1:2. Tak také skončil první poločas.

Hosté v závěru rozhodli

Jako klíčové se ukázalo vyloučení hostujícího Cejpka v 52. minutě, kdy inkasoval druhou žlutou kartu. Domácí otevřeli hru a hráli více na riziko. To se jim vyplatilo v 66. minutě, kdy po centru Dutku prostřelil domácí střelec Lapeš - 2:2. V 85. minutě se zlobili hosté na sudího Švehlu, když byl ve vápně faulován Tupik. Na druhé straně o dvě minuty posoudil sudí střet Dutky a Lapeše jako penaltový. Lapeš svojí druhou brankou v zápase strhl vedení na stranu Tasovic - 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Milan Volf (trenér): Na začátku to nebylo ono. Dostali jsme první branku ze dvaceti metrů ze strany. Následovala penalta, která vzešla, z proti nám takového naivního, obranného zákroku, ale o to nás více těší vítězství. Měli jsme tam početní výhodu. Staré Říši vyloučil rozhodčí po dvou žlutých a následné červené kartě Jiřího Cejpka. Posílili jsme útočnou řadu, hráli jsme více ofenzivněji a kluci svou pílí otočili výsledek.




Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] , M. Garčic [-] (73. P. Bakaj [-] ) , M. Moravec [-] , P. Štancl [-] (73. L. Císař [-] ) , M. Blahoudek [-] (63. A. Ryška [-] ) , P. Lapeš [-] , P. Šuba [-] (83. D. Odehnal [-] ) , T. Navrátil [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Železný [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - J. Špalek [-] (73. J. Pekárek [-] ) , A. Svoboda [-] (69. M. Pokorný [-] ) , M. Zarovnii [-] (57. J. Pospíchal [-] ) , D. Čížek [-] , J. Cejpek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , T. Lát [-] , O. Tupik [-] , J. Chramosta [-]

ŽK: 14. M. Blahoudek , 75. A. Ryška - 29. O. Tupik , 36. J. Cejpek , 86. R. Dutka . ČK: 52. J. Cejpek .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Švehla Marek - MACH Karel, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Marek Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Říši trápí zranění, takže body zůstanou v Tasovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích