0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:15

5.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Havlíčkově Brodě nerozhodně


Branky


11

Havlíčkobrodský znalec Richard Zeman odvezl v pelhřimovském dresu cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Po oťukávací úvodní desetiminutovce se hosté dostali v 11. minutě k první standardní situaci, když předtím střílel Smejkal a míč zblokoval jeden z domácích hráčů na roh. Ten zůstal ze strany hostí nevyužit, naopak do protiútoku šli domácí. Ve 14. minutě po centru zleva hlavičkoval nad bránu Pecha domácí stoper Hloušek. Ve 25. minutě zahrávali rohový kop i domácí, hosté poprvé míč odvrátili a domácí Válek střílel následně z odrazky vedle. Tři minuty na to se pokusil domácího gólmana překvapit z dálky Niederle, bránu ovšem o kousek minul. Obrovskou příležitost nevyužili brodští hráči ve 32. minutě, potrápila je nepřesná koncovka. Následně se jim ve 36. minutě nezdařilo rozehrání standardky nakrátko zhruba u rohového praporku, Pelhřimovští tento signál vystihli a míč vyvezli „ven“. Ve 40. minutě vybojovali hosté rohový kop. Na centr Homolky bohužel ve vápně stoper Šimon nedostáhl, ale protože jej tečoval domácí Dejl, kopali hosté roh znovu. Tentokráte jej zahrál Niederle, pro jeho centr se ve vápně natáhl domácí brankář. Do konce první půle se již nic vážnějšího nestalo, a tak přítomných zhruba 200 diváků gól nevidělo.

 

Ani po přestávce branka nepadla

Krátce po změně stran fauloval hostující Morava a domácí měli standardku. Obrana Pelhřimova si ale její rozehrání opět pohlídala a střela z odrazky mířila naštěstí pro hosty pouze do náruče gólmana Pecha. V 56. minutě faulovali domácí hostujícího Honzla. Trestný kop však hosté gólově nevyužili, naopak domácí šli do brejku, který zakončili střelou Pabouska těsně nad bránu. V 74. minutě zahrával Niederle další standardku po faulu na Honzla. Ve vápně domácích byl hostující stoper Šimon přidržen a střelu z odraženého míče chytil domácí gólman. V 79. minutě se domácí dopustili dalšího nedovoleného zákroku u střídaček a rozehrávali hosté. Opět ale selhali ve finální fázi. V 90. minutě ještě domácí odmítli využít gólovou příležitost, brance zabránil pozorný gólman hostí Pech. Oba soupeři se tak nakonec o body dělili.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
FC Slovan Havlíčkův Brod (web): Na Losích se hrál bojovný zápas. Šancí moc nenabídl a když už se do koncovky hráči dostali nebyli přesní. Gólu se tak dvě stovky diváků nedočkaly. Spokojenější s bodovým ziskem budou asi hosté, kteří si pro bod přijeli a pozornou defenzivou si jej také uhráli.

FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Získali jsme první bod z cizího prostředí a při divizním debutu brankáře Pecha uhájili čisté konto. Soupeř měl po jedné šanci v závěrech poločasu, my jsme své brejkové situace nedohráli, tak bod bereme. Chyběla nám větší odvaha do útočných výpadů a důraz v šestnáctce soupeře.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - J. Pavlas [-] , J. Válek [-] (89. A. Novák [-] ) , M. Pavlík [-] , J. Coufal [-] (72. L. Dočkal [-] ) , D. Fikar [-] (83. V. Novák [-] ) , M. Cakl [-] , V. Hloušek [-] , J. Pabousek [-] , A. Dejl [-] (72. P. Víšek [-] ) , M. Miška [-] (72. J. Pavlík [-] )

FK Maraton Pelhřimov
L. Pech [-] - J. Fialka [-] (85. L. Vopálenský [-] ) , A. Hotovec [-] (35. D. Viktora [-] ) , F. Morava [-] (85. Š. Tesař [-] ) , T. Smejkal [-] , J. Homolka [-] , S. Zacha [-] , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , A. Šimon [-] , D. Jiřík [-] (55. J. Honzl [-] )

ŽK: 48. A. Dejl - 36. A. Šimon , 48. F. Morava .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - LANDSMAN David, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Marek Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí svoji formu a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích