0:3
(0:1)
48. D. Vlček (vl.)
80. R. Novotný
93. Z. Traxl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice nemají ani bod


Branky


48. D. Vlček (vl.) , 80. R. Novotný , 93. Z. Traxl
10

Speřice rozhodila vlastní branka na konci prvního poločasu a už na ni nezareagovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V prvním poločase se šance střídaly na obou stranách, skóre však dlouho zůstávalo neměnné. Teprve v samotném závěru hosté zamkli domácí tým ve vlastním pokutovém území. Šperka se do něj pokusil proniknout, což se mu sice úplně nepovedlo, míč se však odrazil k Novotnému, který jej z pravé strany přenesl na druhou stranu vápnu, odkud jej zřejmě Sznapka vrátil hlavou zpět, kde si jej dezorientovaný Vlček srazil před dobíhajícím Šperkou srazil do vlastní branky – 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí sice občas zahrozili, jejich snaha ale přišla vniveč. Deset minut před koncem došlo k rozhodujícímu okamžiku celého zápasu, když hostům vyšel signál po rohovém kopu. Po rychlé rozehrávce si až k rohu pokutového území naběhl Loup, který přetaženým centrem na zadní tyč přesně našel Novotného a ten střelou hlavou do protipohybu domácího brankáře Moravce zvýšil vedení Velké Bíteše – 0:2. Razítko na vítězství potom přidal v 93. minutě Traxl, A opět u toho byli stopeři Loup se Šperkou. Po faulu druhý jmenovaný rozehrál trestný kop dlouhým centrem na druhou stranu vápna, Loup jej vrátil před branku, Traxl byl jako útočník na správném místě a pohodlně jej dorazil do branky – 0:3. Vzápětí rozhodčí Denev zápas ukončil.

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Máme problémy s absencemi a velké naděje jsem si nedělal. Na bod jsem si však mohli sáhnout. Bohužel jsme přišli o další dva hráče.

FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Zápas jsme si zasloužili vyhrát, byli jsme po celou dobu aktivnější a soustředěnější. Konečné skóre a postavení soupeře v tabulce trošku zkresluje fakt, jak těžké utkání jsme odehráli a kolik úsilí nás to stálo. Zlomit se ho klukům podařilo až na konci. O to víc je vítězství cennější.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
J. Moravec [-] - P. Honzárek [-] , M. Řezáč [-] , L. Kolčava [-] - M. Vágner [-] (46. V. Zach [-] ) , J. Holenda [-] (29. M. Eremiáš [-] ) , D. Vlček [-] , P. Pech [-] , J. Merunka [-] (86. M. Duba [-] ) - P. Soukup [-] , M. Štěpánek [-] (77. P. Jiřík [-] )

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - D. Moučka [-] (68. M. Pokorný [-] ) , A. Merdita [-] , J. Sznapka [-] (65. F. Krula [-] ) , L. Daněk [-] , R. Novotný [-] , V. Kamenský [-] (83. Z. Traxl [-] ) , A. Macek [-] (83. T. Srba [-] ) , P. Loup [-] , D. Bartoš [-] , T. Šperka [-]

ŽK: 63. P. Pech , 92. J. Merunka .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Denev Alex - TERBER Ondřej, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Marek Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Bíteš fotbalově přehraje svého soupeře, i když Speřice na svém menším hřišti umí potrápit kohokoliv.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích