Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec přehrál Starou Říši


Branky


12

Ždírečtí si připsali tři body. Dvěma brankami se blýskl Vopršal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté přijeli v poslepované sestavě a už v 5. minutě inkasovali. Do samostatného úniku se dostal Vorpšal a svoji šanci dokázal přetavit ve vedoucí branku - 1:0. Ve 29. minutě se dostal míči znovu Vopršal, pohrál si s hostující defenzivou a povedenou střelou na zadní tyč uklidnil svůj celek - 2:0. Do kabin šli tak domácí se zaslouženým vedením v zádech.

Domácí si vedení pohlídali

Domácí po přestávce přidali dvě branky v krátkém časovém rozmezí. V 68. minutě se prodral podél autové čáry Vopršal, uviděl Novotného a ten jeho zpětnou přihrávku poslal za záda Dutky - 3:0. Hned na to se k míči za hranicí velkého vápna dostal Veselský a jeho rána skončila v síti - 4:0. Poté už se utkání v úmorném vedru jen dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Michal Votava (trenér): Zahráli jsme parádně a po celý zápas jsme měli herně navrch. Tři body jsme získali zcela zaslouženě a mohli jsme vyhrát ještě větším rozdílem.

FSC Stará Říše
Lukáš Staněk (trenér): Kromě pár minut byli domácí lepším týmem a zasloužené získali tři body. Ve všech činnostech jsme byli slabší.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
M. Vlček [-] - O. Štědrý [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Vopršal [-] (83. K. Štukhejl [-] ) , P. Klimeš [-] (65. J. Veselský [-] ) , D. Procházka [-] (75. Š. Kavalír [-] ) , J. Novotný [-] , M. Koutný [-] (83. P. Nekovář [-] ) , M. Svoboda [-] , O. Pavlas [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - J. Špalek [-] , J. Pospíchal [-] , M. Pokorný [-] , A. Svoboda [-] , V. Wiederlechner [-] (16. T. Trojan [-] ) , J. Cejpek [-] , O. Kvych [-] (74. M. Kříž [-] ) , T. Lát [-] , J. Pekárek [-] , S. Borzenko [-] (74. F. Nechvátal [-] )

ŽK: 66. S. Borzenko .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: TERBER Ondřej - SOUKUPOVÁ Věra, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Patrik Soukup
Tip experta: remíza

Tady se body budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích