3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:15

2.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbrojovka přehrála Ždírec


Branky


9

Hosté nezvládli anu druhou konfrontaci se Zbrojovkou a po áčku v poháru podlehli i béčku v divizní soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zbrojovka zahájila aktivně - jako první pálil z přímého kopu Martinek, gólman Vlček jeho pokus vyrazil. Zanedlouho hrozil po náběhu z druhé vlny Kohoutek, také jeho ránu zneškodnil gólman soupeře. Nejblíže otevření skóre byli domácí okolo dvacáté minuty, kdy se do vápna prohnal Kohoutek a míč naservíroval před téměř prázdnou branku na Pavlíka, ten však ve velké šanci netrefil ideálně. Poté se vydal vpřed středem Šlapanský a vysunul Pavlíka, jeho křižná rána těsně minula tyč. Po půlhodině se ovšem málem dostali do vedení hosté z Vysočiny, když za dlouhým míčem vyrazil Vopršal a dobře přeloboval vyběhnutého Hrubého, skákavý míč se naštěstí pro domácí před čarou odrazil od trávníku nad branku. Úvodní trefa tak přišla na druhé straně. Martinek utekl po pravém křídle a našel ve vápně volného Petera Štepanovského, který se uvolnil a trefil přesně k levé tyči - 1:0. V závěru půle se pak mohl znovu prosadit Martinek, který z velké dálky natáhl k takřka dokonalé ráně, pokus směřující do šibenice dokázal Vlček konečky prstů vytáhnout nad. Druhého gólu se ale nakonec Zbrojovka ještě do poločasu přeci jen dočkala, když Kohoutek uvolnil za obranu Davida Pavlíka, ten si poradil se soupeřem a po zemi zakončil k tyči - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli už tempo hry lehce opadlo a domácí kontrolovali dvoubrankové vedení. Štepanovský mohl přidat svůj druhý zásah po ráně zpoza vápna, tečovaný pokus dokázal Vlček v pádu reflexivně rukou vytáhnout nad. Následně Kohoutek vyslal do jasné loženky Pragra, ten tváří v tvář gólmanovi obstřelem neuspěl. V závěrečné dvacetiminutovce mohl pojistit vedení Brna aktivně hrající Kohoutek, který byl faulován ve vápně, sám se ujal penalty, ovšem přízemní střelu k pravé tyči Vlček vystihl. Následně dal Kohoutkovi další šancí skórovat Štepanovský, který ve vápně natáhl na sebe soupeře a přihrál mu před prázdnou branku, Kohoutek bohužel trefil jen na čáře postaveného obránce. Třetí branka nepřišla ani po dalekonosné ráně Martinka, kterou v permanenci chytající Vlček znovu vyrazil. Pojistku tak obstarala až dvě minuty před koncem nová slovenská posila béčka Peter Juritka. Kolečkář vybojoval míč a vyslal jej do úniku, debutující Juritka si obhodil vyběhnutého gólmana a z bezprostřední blízkosti trefil odkrytou branku - 3:0. Béčko Zbrojovky zahájilo sezónu přesvědčivou výhrou.

 

FC Zbrojovka Brno / web



Ohlasy k zápasu


FC Zbrojovka Brno B
FC Zbrojovka Brno (web): Do nové sezóny vstoupil také B tým brněnské Zbrojovky. Po odloženém utkání v Břeclavi zahájil ročník v domácím prostředí v Bystrci proti Ždírci nad Doubravou. O vítězství Brňané rozhodli už v první půli díky gólům Štepanovského a Pavlíka, pojistku v závěru přidal novic ze Slovenska Peter Juritka.




Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
V. Hrubý [-] - D. Strnad [-] , O. Šlapanský [-] , B. Vit [-] , M. Toml [-] - P. Štepanovský [-] , O. Kohoutek [-] , O. Prágr [-] (65. F. Kluska [-] ) , N. Martinek [-] (86. D. Peška [-] ) , V. Šmíd [-] (86. M. Ryšavý [-] ) - D. Pavlík [-] (65. P. Juritka [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
M. Vlček [-] - P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Vopršal [-] (91. V. Legát [-] ) , P. Klimeš [-] (58. O. Štědrý [-] ) , D. Procházka [-] (65. P. Pátek [-] ) , D. Vrána [-] (91. Š. Kavalír [-] ) , M. Koutný [-] , J. Veselský [-] (58. J. Novotný [-] ) , M. Svoboda [-] , O. Pavlas [-]

ŽK: 60. B. Vit , 69. O. Kohoutek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: ČAMPIŠOVÁ Natálie - PETRÁSEK Jan, VOTAVA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích