2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 16:30

1.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná zaskočila Velkou Bíteš


Branky


8

Nováček z Polné zaskočil Velkou Bíteš, otočil zápas a slaví premiérové tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v úvodu utkání vypálil tvrdou střelu Jakub Holub a orazítkoval tyč. Poté ale hosté ukázali své kvality a na dlouhých deset minut zavřeli Slavoj na vlastní polovině, kdy dobře hrající záloha Bíteše dávala jednu průnikovou přihrávku za druhou. V 10. minutě se musel Duba vytáhnout dvěma skvělými zákroky, kdy hostující útočníci tváři v tvář domácímu brankáři pohořeli. Ve 14. minutě hosté otevřeli skóre utkání, kdy sice první střelu vyrazil Duba, ale na dorážku Pokorného byl krátký - 0:1. Po gólu se chvíli Slavoj hledal, ale netrvalo to dlouho a začal si také vytvářet náznaky šancí. Ve 25. minutě vybojoval obětavě Tomáš Čaloud roh a po odraženém míči se na penaltě nejlépe zorientoval Voráček a vstřelil vyrovnávací branku - 1:1. Na obě strany se hrál bojovný fotbal, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou. Ve 37. minutě po velmi pěkné akci a výborné přihrávce Marka Peciny vstřelil gól Tomáš Čaloud - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas už se nic vážného nestalo, Slavoj měl pár šancí na skórování třetího gólu, i Bíteš měla náznaky šancí, ale žádný gól již nepadl. Celý zápas se hrál ve vysokém tempu.

 

Slavoj Polná / web



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš
FC PBS Velká Bíteš (web): I když se hráči našeho áčka dostali v Polné do vedení, úvodní zápas nové sezóny nakonec prohráli.



Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - T. Čaloud [-] (85. T. Krečman [-] ) , D. Voráč [-] (81. J. Fuxa [-] ) , I. Kazlou [-] (50. M. Drápela [-] ) , F. Vošmera [-] , V. Bradáč [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Holub [-] , V. Voráček [-] , F. Sobotka [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - A. Merdita [-] (72. D. Moučka [-] ) , F. Krula [-] , A. Macek [-] (78. T. Mrňa [-] ) , D. Bartoš [-] , L. Daněk [-] , M. Zúbek [-] , P. Loup [-] , T. Šperka [-] , M. Pokorný [-] (63. R. Novotný [-] ) , J. Pokorný [-] (72. V. Kamenský [-] )

ŽK: 89. M. Pecina - 37. A. Merdita , 68. P. Loup , 83. L. Daněk .
Počet diváků: 272. Rozhodčí: TERBER Ondřej - NÁPRAVNÍK Jan, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích