2:5
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot veze tři body


Branky


8. D. Jančík , 39. P. Svoboda (p.) - 25. E. Burac , 31. J. Krč , 42. T. Milota , 49. R. Svoboda , 80. P. Mikúšek
6

Hosté potvrdili roli favorita a ve Speřicích vstřelili pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání vstoupili lépe domácí. V 8. minutě Soukup na polovině hřiště vybojoval míč a vyslal do sóla Jančíka, který parádní ránou otevřel skóre - 1:0. Ve 25. minutě bylo srovnáno, když rychlou akci po levé straně zakončil střelou do sítě kanonýr Burac - 1:1. Za dalších šest minut už hosté vedli. To Lanžhot potrestal nedůslednost domácích hráčů ve velkém vápně a míč do sítě doklepl Krč po Totkově přihrávce - 1:2. Ve 39. minutě bylo srovnáno, když se k pokutovému kopu postavil Svoboda a proměnil jej - 2:2. Do kabin šli přece jen spokojenější hosté. Ve 42. minutě se po přímém volném kopu trefil hlavou Milota - 2:3. 

Hosté si vedení pohlídali

Domácí po přestávce už nenašli síly na zvrat. Hosté naopak přidali dvě branky. Ve 49. minutě po pěkné rychlé akci doklepl míč do sítě pohotový Svoboda - 2:4. Konečnou podobu výsledku dal v 80. minutě hostující kapitán Mikúšek, který z vápna prostřelil domácího gólmana - 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Výsledek 2:5 není nic moc, ale předvedená hra prvních 60 minut byla uspokojivá. V obraně jsme bohužel vyrobili hrubé chyby, které soupeř ihned nekompromisně trestal. Pokud se zbytečných chyb vyvarujeme, tak můžeme hrát s takto kvalitními mužstvy. Terén byl suprově připraven a vydržel i přes vytrvalý déšť, který tu od pátku panoval. Pro další utkání ve Velkém Meziříčí nám opět bude chybět několik hráčů základní sestavy. Musíme vymyslet, jak to poskládat, ale věřím, že je dokážeme adekvátně nahradit.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Utkání se hrálo za celkem chladného a deštivého počasí, ale kvalitně připravené hřiště ve Speřicích to moc nepoznamenalo. Terén byl v pohodě, jen jsme se docela dlouho zahřívali a brzy prohrávali, s čímž jsme úplně nepočítali. Bylo to těžší utkání, než jsme čekali. Začátek nebyl optimální, pomalu jsme se rozjížděli. Důležité bylo, že jsme po penaltě a vyrovnání Speřic na 2:2 dokázali rychle reagovat dalším gólem a do šaten šli s vedením 3:2. Ovšem druhý poločas už byl v naší režii a vítězství jsme si pohlídali. Nikdo se nezranil, takže jsme kompletní a můžu vybírat sestavu na úterní pohárové utkání se Startem. Je to náš rival, ale nově i třetiligový klub, polovina jejich kádru je nová, tak uvidíme, co nám dovolí. Ale přesto chceme postup, takže tomu upravíme taktiku a možná i sestavu.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - P. Honzárek [-] , M. Řezáč [-] , L. Kolčava [-] - D. Jančík [-] , M. Pohan [-] (80. P. Jiřík [-] ) , M. Eremiáš [-] (46. M. Vágner [-] ) , J. Merunka [-] , P. Pech [-] - P. Svoboda [-] , P. Soukup [-] (63. M. Duba [-] )

TJ Sokol Lanžhot
T. Odráška [-] - R. Ciprys [-] (74. A. Pidruchnyi [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] (74. T. Ravas [-] ) , M. Totka [-] , T. Kollár [-] (46. R. Svoboda [-] ) , P. Šenk [-] , D. Bogdalík [-] (46. L. Koprna [-] ) , J. Krč [-] (84. T. Jirava [-] ) , T. Milota [-]

ŽK: 59. P. Svoboda , 67. D. Jančík - 24. R. Ciprys , 68. J. Krč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LANDSMAN David - SOUKUPOVÁ Věra, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích