Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2023 14:00

16.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sestřih: Blansko vstřelilo 4 góly a rozloučilo se s podzimem vítězně


Branky


2

V posledním kole podzimu doma Blansko přivítalo Uničov. Hosté přijeli s velkou formou, kdežto Blansko chtělo nepříliš povedený podzim zakončit bodově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly

V zápase s Uničovem vsadil kouč Vorlický na stejnou sestavu, která uspěla minulý týden v Karviné. Na první střelecký pokus se čekalo do 11. minuty, kdy se Komenda z dobrých 30 metrů pokusil přehodit Kubicu. Brankář Blanska se ale zaskočit nenechal. Minutu nato se poprvé měnilo skóre. Feik vyslal v pokutovém území tvrdou ránu, kterou hostující gólman Kvapil vyrazil pouze k nohám Jiřího Tulajdana a ten uklidil míč do prázdné sítě – 1:0. Za hosty se prezentoval nebezpečnou střelou nad branku záložník Vybíral.

V 16. minutě Feik vyslal nebezpečný střílený centr, jenž hostující obrana se štěstím odvrátila z malého vápna. Hosté mohli zanedlouho srovnat. Diblíkův centr z pravé strany nejprve netrefil hlavou v malém vápně Komenda a následně z dobré pozice přestřelil Vybíral. Udeřilo tedy opět Blansko. Sedlák vysunul na pravém křídle Jambora, naběhl si do vápna na jeho centr a s přispěním tyče usměrnil míč za záda bezmocného Kvapila – 2:0. Ve 23. minutě skončila Ambrozkova nebezpečná střela v boční síti.

Ve 27. minutě si Kubica poradil se střelou Hausknechta. Hrál se výborný fotbal nahoru dolů a v další obrovské šanci se ve 36. minutě objevil útočník Tulajdan, který chtěl tváří v tvář Kvapilovi udělat kličku, ale roli sehrál i měkký terén a k zakončení tedy vůbec nedošlo. Krátce nato střílel nebezpečně Gimsay a tečovaná střela skončila těsně nad. Z následného rohu se dostal do zakončení Feik, obranný val Uničova ovšem z malého vápna nepropálil.

Ve 45. minutě se Blansko radovalo potřetí. K odraženému míči po rohovém kopu se na hranici šestnáctky dostal Tomáš Černý a povedenou střelou levou nohou rozvlnil síť – 3:0. Už to vypadalo, že Blansko půjde do kabin s třígólovým rozdílem, jenže v posledních sekundách prvního dějství se z voleje nechytatelně prosadil Ambrozek – 3:1. Nutno podotknout, že brance pravděpodobně předcházel faul uničovských na obránce Černého.

Lehká úprava skóre

Krátce po změně stran byl v dobré šanci Komenda a po centru zleva skončil jeho tečovaný pokus na břevně. V 51. minutě Feik s Jamborem udrželi na polovině hřiště míč a druhý jmenovaný fantasticky našel na levém křídle Manjiho Gimsaye, který tvrdou křížnou ránou zvýšil na 4:1. O chvíli později Tulajdan postupoval sám na Kvapila, brankáře hostů sice překonal, míč ale skončil těsně mimo.

V 59. minutě Gimsay špatně odkopl míč ve vlastním vápně, aktivní Ambrozek však ke štěstí blanenských branku netrefil. Stejný hráč to zkoušel po centru zprava i v 67. minutě, tečovaný pokus ovšem mířil vedle pravé tyče. O pár minut později hledal Studený nabíhajícího Gimsaye, obrana hostů přihrávku zpacifikovala. Na opačné straně skončilo další zakončení Ambrozka opět jen rohovým kopem.

V 80. minutě napřáhl po rohovém kopu za vápnem Javůrek a Holman musel jeho pokus vyhlavičkovat z brankové čáry. Minutu před koncem to zkoušel znovu Javůrek, tentokráte šla střela těsně vedle levé tyče. Více šancí už k vidění nebylo a Blansko si tak po povedeném výkonu připsalo podruhé za sebou 3 body do tabulky a před zimní přestávkou se posunulo na 11. místo v tabulce.

 

Sestřih 

 

 

 

 

Ohlas domácího trenéra 



Sestavy


FK Blansko
D. Kubica [-] - M. Gimsay [-] , F. Smrčka [-] , T. Černý [-] , J. Tulaydan [-] (70. S. Studený [-] ) , M. Sedlák [-] (87. M. Psota [-] ) , D. Jambor [-] , F. Holman [-] (87. R. Foltýn [-] ) , O. Porč [-] , T. Feik [-] (85. F. Čejka [-] ) , T. Chyla [-] (70. F. Kocůrek [-] )

SK Uničov
J. Kvapil [-] - J. Saňák [-] (67. L. Bittner [-] ) , V. Koutný [-] , J. Javůrek [-] , M. Vybíral [-] (77. M. Třeštík [-] ) , M. Diblík [-] , J. Ambrozek [-] , M. Hausknecht [-] , J. David [-] , M. Sklenář [-] , T. Komenda [-]

ŽK: 27. J. Tulaydan , 72. F. Holman , 81. F. Smrčka - 81. J. Ambrozek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Julínek Jiří - ŠIMONÍK David, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2023 06:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2023 00:29
Petr Boráň

Expert: Radovan Murin
Tip experta: výhra domácích

Tuším překvapení v tomto zápase, utkání bude ovlivněno terénem a to hostům nebude vyhovovat.