0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2023 10:15

16.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza Ocelářů


Branky


2

Třebaže fotbalisté Frýdlantu se budou rvát o záchranu soutěže, dokázali si vyšlápnout na nejlepší celky soutěže – složili vedoucí Baník, druhé Zlínsko i třetí béčko Karviné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta

O první vzruch před bránou se postaral obránce Bouguetouta. Navedl si míč a vypálil levou nohou. Holík se pokusil na jeho střelu dosáhnout, ale k míči se v pádu nedostal.

Třinečtí s přibývajícími minutami začali tlačit a brankář Thimel se svými spoluhráči se měli co otáčet.

Po půlhodině hry Třinecké fotbalisty potkala pořádná komplikace. Stoper Maksić malou domů hrát nechtěl, přesto nakonec Teplého v osobním souboji přehrál a mohl pokračovat dopředu. Celou akci se ještě pokusil vyšperkovat elegantní kličkou, jenže extřinecký útočník mu míč vypíchl a chystal se na zteč. Maksić jej povalil, a protože už za ním nikdo ze spoluhráčů nebyl, spatřil červenou kartu. Trenér Pulpit mu pořádně vyčinil a pak přeskupil řady.

Škoda šancí Dediče

Hosté z Frýdlantu hrající v početní výhodě byli u míče častěji, ale žádnou stoprocentní příležitost si nevypracovali.

Domácí hráči spoléhali na standardní situace a protiútoky, ale ani jim se nepovedlo uvést ukazatel skóre do pohybu.Nejblíže ke skórování měl Dedič, ale po centrech Zinhasoviće a Clementa mířil jednou přímo do brankáře a podruhé vedle.



Ohlasy k zápasu


FK Fotbal Třinec
Trenér Martin Pulpit: „Utkání ovlivnila neuvěřitelná nedisciplinovanost Maksiće. Tohle je podruhé, kdy nás jeden ze stoperů dostane do úzkých. Minule to byl Straňák, který za svůj chvat dostal trest na tři zápasy a teď Maksić, který se snaží soupeři udělat nějakým způsobem kličku, jako kdyby byl někde na pláži. Ještě se pak diví, že dostane červenou kartu za faul. Nerozumím, proč sem takoví hráči chodí. Zahraniční fotbalista musí být precizní ve hře, jeho výkonnost musí být lepší než českých a moravských hráčů. Ve druhém poločase jsem byl nadmíru spokojen s taktickým pojetím, protože takticky jsme hráli velice dobře. Kdybychom měli gólové křídlo, kdyby Clement byl gólový, tak po jednom z brejků bychom byli schopni dát branku. Na druhém křídle jsme museli improvizovat – v prvním poločase tam hrál do zranění Barkov, ve druhém Zinhasović, který je středovým hráčem. V mužstvu musí dojít k velikému přerodu a veliké přestavbě, tým musí být založený na hráčích se vztahem ke klubu, k profesionalitě a k fotbalu. Nemůže tomu být tak, že hráči si sem jdou zahrát fotbal a vydělat peníze.“




Sestavy


FK Fotbal Třinec
J. Adamuška [-] - V. Brak [-] , T. Barkov [-] (30. N. Zinhasovič [-] ) , A. Bouguetouta [-] , L. Holík [-] (46. R. Dedič [-] ) , F. Maksić [-] , T. Omasta [-] , O. Machuča [-] , C. Clement [-] , P. Bartůněk [-] , V. Vučičevič [-] (34. M. Samiec [-] )

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
M. Thimel [-] - M. Hladík [-] , V. Hajnoš [-] , J. Teplý [-] , A. Varadi [-] (26. J. Jiříček [-] ) , J. Juříček [-] , J. Blahuta [-] , J. Svatonský [-] (70. Š. Byrtus [-] ) , R. Šafner [-] , D. Kedroň [-] , S. Pejša [-] (12. P. Literák [-] )

ŽK: 24. O. Machuča , 64. V. Brak , 91. M. Samiec - 30. J. Teplý , 91. Š. Byrtus . ČK: 32. F. Maksić .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: Lukašík Petr - ŠAFRÁN Martin, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2023 06:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2023 00:29
Petr Boráň

Expert: Radovan Murin
Tip experta: výhra domácích

Třinec si poradí s Frýdlantem, kvalita by měla být na domácí straně