Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:15

13.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kanonáda v Třinci


Branky


10

Ve 13. kole Třinec přivítal na své půdě Uherský Brod. Utkání už od začátku muselo bavit, fanoušci defenzivního fotbalu si museli rvát vlasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Né pětku né

Už od úvodu utkání byl scénář jasný, Třinec se tlačil do zakončení, což hned ve 2. minutě přineslo ovoce! Po čtvrté v sezóně se prosadil Machuča a otevřel stav utkání. Autor gólu chtěl dopřát radost Clementovi, ale ten po jeho centru hlavou síť nerozvlnil. Brankář Somberg pak s námahou zneškodnil střely Samiece a Clementa. Třinec v této hře nadále pokračoval a jen o 11. minut později se předložil Clement míč Vlachovskému a ten navýšil na 2:0. Po akci Samiece centroval Bouguetouta, ale Clement jeho výborný centr nevyužil, zblízka pálil nad. Na druhé straně se dostal ke střele Votava, brankář Fabisz byl ale na svém místě.Na konci úvodní půlhodiny Obdržálek zastavil nedovoleně Zinhasoviće. K trestnému kopu se postal Filip Maksić a parádní ránou nedal Sombergovi šanci – 3:0. Hned za dvě minuty napřáhl zpoza vápna Nedžad Zinhasović a jeho rána zapadla k tyči – 4:0. To byla poslední branka, kterou inkasoval gólman Somberg. Vzápětí musel střídat, protože když vyškrábl nákop z půlky hřiště, který by skončil v síti, narazil zády do tyče a zranil se. Domácím k pátemu gólu chybělo doopravdy málo, přesto do šaten s náskokem čtyř gólů odcházeli s úsměvem.

Vlastní gól a pouhé snížení v závěru

Hosté do druhého poločasu udělali dvě změny, chvíli drželi krok, ale od 60. minuty se opět Třinec vrhl do útoku bez lítosti. Další branky začaly padat až od 60. minuty. Kapitán Holík parádně vyslal za obranu Nedžada Zinhasoviće, který byl u míče dříve než vybíhající gólman Kozelek – 5:0. Krátce poté se Holík znovu ocitl za obranou a skvělou přihrávku vybídl ke skórování Martina Vlachovského – 6:0. Posléze se do zakončení dostali i hosté. Motal, který ještě vloni v okresním přeboru nasázel přes 40 branek, však těžké zakončení přes hlavu nezvládl. O poslední dva zásahy domácích se postaral střídající René Dedič. Nejdříve po centru Vlachovského zamířil hlavou přesně k tyči a posléze se trefil po trestném kopu Maksiće, který vrátil před bránu Samiec. Kdyby zkušený útočník mezitím zúročil rohový kop Vlachovského, radoval by se z hattricku. Třinci se nepovedlo udržet neprůstřelnost. Fabisz v závěru předvedl několik zdařilých zákroků, ale po faulu na Motala jej v poslední minutě z pokutového kopu překonal Matěj Votava – 8:1.



Ohlasy k zápasu


FK Fotbal Třinec
Trenér Martin Pulpit: „Myslím si, že mužstvo navázalo na prvních 70 minut v utkání s Blanskem i na 90. minut ve Znojmě, kde jsme měli zápas pod kontrolou, a přesto ho nezaslouženě prohráli. Jsem spokojený především s proměňováním šancí. To, čemu se věnujeme na tréninku se pomalu přesouvá i do utkání a vidíme, že aspoň v té útočné fázi jsme se částečně někam posunuli.“




Sestavy


FK Fotbal Třinec
A. Fabisz [-] - A. Bouguetouta [-] (74. N. Brodziansky [-] ) , F. Maksić [-] , L. Holík [-] (74. M. Klocek [-] ) , O. Machuča [-] (63. P. Bartůněk [-] ) , C. Clement [-] (68. R. Dedič [-] ) , M. Vlachovský [-] , V. Brak [-] , N. Zinhasovič [-] (68. V. Vučičevič [-] ) , M. Samiec [-] , T. Omasta [-]

ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] (37. P. Kozelek [-] ) - K. Obadal [-] , M. Mančík [-] (46. P. Konečný [-] ) , J. Obdržálek [-] , S. Bulko [-] (85. T. Zábojník [-] ) , T. Martiš [-] , M. Votava [-] , M. Leskovjan [-] , M. Lorenc [-] , J. Škultéty [-] , M. Novotný [-] (46. P. Motal [-] )

Počet diváků: 226. Rozhodčí: Habermann Lubomír - DEDEK Vojtěch, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 10:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:07
Petr Boráň

Expert: Jakub Drozd
Tip experta: výhra domácích

Třinec doma Uherský Brod porazí, ale lehké to mít nebude.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 16:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:26

Tip: výhra domácích