0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 10:30

12.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby o jediném gólu


Branky


6

Ve 12. kole přivítal Zlín na své půdě Slovácko. Utkání bylo víceméně vyrovnané a moc toho k vidění oba celky nenabídly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hostů a tyč domácích

Oba týmy do derby vyrukovaly s několika ligovými posilami. V brance Zlín byl uzdravený gólman Dostál, před ním hráli Černín, Ndiaye či Bužek.   
Dres Slovácka B zase navlékli Srubek, Vrchota nebo konečně vyléčený Kohút. Byl to právě reprezentant do jednadvaceti lety, který asistoval u jediné branky nedělního utkání. Vecheta ve 13. minutě krásnou přihrávkou vysunul do šance Koryčana, jenž prostřelil vyběhnutého Dostála. „Hostům jsme v prvním poločase dovolili jedinou vážnější akci a hned jsme z toho dostali branku," smutnil Jelínek. Jeho tým mohl okamžitě srovnat. Číž se zjevil sám před gólmanem Urbanem, který jej ale bravurním zákrokemm vychytal. „Možná to byl zlomový okamžik celého střetnutí," míní kouč zlínské juniorky. Blízko vyrovnání byl ještě v úvodní části Bobčík, mladý forvard ale mířil jen do tyče. Hosté jinak směrem dopředu příliš nebezpeční nebyli.

Nepropůstná obrana hostů

Zlíňané po změně stran změnili rozestavení, ve druhé půli byli ještě více na míči a neustále se tlačili dopředu, soupeř ale dál pozorně bránil a odolával tlaku protivníka. I když domácí několikrát obranný val Slovácka překonali, na vyrovnání nedosáhli. Tým z Uherského Hradiště několikrát podržel gólman Urban, střídající Hamalčík zase mířil ve výhodné pozici vedle.  Béčko Slovácka se po teprve druhé výhře v sezoně posunulo před Bohunice a Uherský Brod na šestnácté místo, juniorka Zlína je po dalším zaváhání třináctá.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Trenér Jelínek: „Neměli jsme přesnou koncovku. I kdybychom hráli dalších devadesát minut, branku stejně nedáme," povzdechl si zlínský trenér Jan Jelínek. „Soupeř ušil správnou taktiku, z jedné střely nám dal gól. My jsme si nějaké příležitosti ke skórování vypracovali, ale buď nám chyběl krok nebo přesná muška, proto nemáme ani bod,"

1. FC Slovácko B
asistent trenéra Slovácka B Darko Šuškavčević.: „Pro nás to byl strašně důležitý zápas. V naší situaci jsme nutně potřebovali bodovat. Nebylo to jednoduché, ale defenziva celého mužstva fungovala, proto jsme to zvládli vzadu s nulou a zvítězili,"



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
S. Dostál [-] - L. Bobčík [-] , P. Kulíšek [-] , F. Jura [-] , A. Bužek [-] (85. M. Slouk [-] ) , Š. Polášek [-] , E. Ndiaye [-] (58. M. Mlýnek [-] ) , M. Hartman [-] (73. R. Hamalčík [-] ) , A. Číž [-] (73. T. Slovák [-] ) , J. Černín [-] , T. Fojtů [-] (58. M. Švach [-] )

1. FC Slovácko B
A. Urban [-] - T. Koryčan [-] (77. D. Šlechta [-] ) , A. Kočí [-] , Š. Břečka [-] , D. Holásek [-] , M. Kohút [-] (59. A. Onuoha [-] ) , F. Vecheta [-] , M. Stropsa [-] , F. Janečka [-] , R. Severa [-] (85. D. Polák [-] ) , J. Srubek [-]

ŽK: 74. T. Slovák , 82. F. Jura - 15. J. Srubek , 19. Š. Břečka .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: GODFRYD Vojtěch - LUKAŠÍK Petr, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:04

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 07:09

Tip: výhra domácích