3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 13:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec doma přehrál Větřkovice a již 6 zápasů nezná přemožitele


Branky


35. L. Scholtz (p.) , 55. O. Kuděla , 65. L. Scholtz - 11. M. Houfek
8

Pojďme se podívat jak Hradec nad Moravicí přehrál na domácí půdě Větřkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec tlačil soupeře a měl mnoho šancí, které pálil

Nedělní odpoledne se neslo na Hradci v duchu svižného tempa už od prvních minut. Už ve 3. minutě se dostal do samostatného úniku hostující Houfek, ale včasné vyběhnutí Waignera zabránilo hostům skórovat. Ve 4. minutě napřáhl z poza šestnáctky domácí Častulík, jeho pokus však těsně minul břevno branky Větřkovic. Domácí mohli jít do vedení v 7. minutě, kdy skvěle kopl roh Hruška a našel přesně hlavu Duška, který však trefil gólmana Šťastného. 8. minuta domácí Fischer trefuje gólmana hostů, stejně tak dopadla akce Hrušky, který našel v šestnáctce hostů opět Fischera a ten si opět vylámal zuby na gólmanu Šťastném. Z protiútoku se potvrdilo pravidlo „nedáš-dostaneš“. Obrana Hradce neuhlídala Houfka a ten svůj obstřel Waignera poslal od tyče do domácí branky – 0:1. Hradec mohl vyrovnat hned v 11. minutě, kdy Scholtz našel nadýchaným centrem Gebauera, ale ten zase trefil gólmana Šťastného. V 13. minutě poslal Kurzica roh Hrušky hlavou těsně nad branku. V 16. minutě vhodil rychle aut Scholtz na Gebauera, ale ten střelou z 16-ti metrů našel jen náruč hostujícího gólmana.  V 17. minutě pálil z 30-ti metru těsně nad hostujícím Rychterem. V 19. minutě se k míči dostal domácí Hruška, ale z 30-ti metrů mířil těsně vedle. Hosté hrozili hlavně z brejku. V 31. minutě se opět řítil sám na domácí branku Houfek, ale před zakončením mu míč uskočil a poslal míč 20 metrů vedle branky. Rozhodnutí zápasu přišlo ve 34. minutě, když hostující Lichovník ve výskoku žduchnul oběma rukama domácího Kellnera a sudí pískl pokutový kop. Lichovník viděl žlutou kartu, ale za pro protesty a nadávky na adresu sudího uviděl poté hned červenou kartu. K pokutovému kopu se postavil domácí Scholtz a poslal míč přes ruce gólmana Šťastného k levé tyči – 1:1. V 37. minutě si ze třech  hostujících hráčů udělal tréninkové kužely Struž a poslal krásný pas na Kudělu, ale ten vystřelil těsně vedle. Ve 40. minutě dal pod sebe krásně míč domácí Hruška, ale Trunčík střelou z 20-ti metrů ohrozil okna domů v sousedních Žimrovicích. Ve 43. minutě poslal ze strany míč do šestnáctky hradecký Scholtz, ale jeho nabídkou pohrdl Struž a poslal míč nad hostující branku. Poslední slovo měli v prvním poločase opět domácí, když v po centru Gebauera sklepl míč Kellner na Hrušku, ale ten mířil opět těsně vedle.

 

Hradec využil přesilovku

Po výměně stran se do první šance dostali opět hosté, když byl po faulu v 51. minutě nařízen přímý volný kop z 20-ti metrů, avšak hostující Rychter poslal míč do náruče Waignera. V 52. minutě se domácí také dostali k přímému kopu, ale Hruška nedokázal z 16-ti metrů obstřelit míč kolem zdi a po zákroku hráče ve zdi skončil balón v zámezí a domácí zahrávali rohový kop. Míč si našel Gebauer a střelu poslal těsně vedle pravé šibenice hostující branky. V 54. minutě se domácí konečně dočkali obratu, když Scholtz zatáhl balón ze strany až do šestnáctky Větřkovic a centrem od lajny našel Kudělu, kterému se podařilo přes dva hráče hostí protlačit míč do sítě – 2:1. O 3 minuty později centroval Hruška a hosté odvrátili na nohu Gebauera, který poslal z voleje míč těsně vedle branky. Psala se 58. minuta a po chybě Větřkovic se dostal ke střele Hruška, ale jak mu bylo dnes souzeno, opět poslal míč těsně vedle branky.  V 64. minutě vybojoval míč na půli hřiště domácí Matějek, krásným křižným míčem našel Scholtze a tomu se podařilo prostřelit Šťastného – 3:1. V 70. minutě se snažil z přímého kopu ze 17-ti metrů snížit hostující Rychter, nedal Wagnerovi šanci, ale míč poslal od tyče pouze mimo hřiště. V 74. Minutě poslal míč za obranu domácí Kellner, ale Častulík ho poslal opět mimo. Častulík byl zapojen v kombinaci zapojen i v 76. minutě kdy si na jeden dotyk vyměnil míč s Gebauerem a našel Kellnera, ale ten z voleje poslal míč nad branku Šťastného. V 77. minutě se snažil z dálky překvapit domácího gólmana Waignera Chlebík, ale mladá gólman Hradeckého béčka si s jeho pokusem elegantně poradil. Do konce zápasu stojí za zmínku už jen střela domácího Gebauera, která v 20-ti metrů skončila vedle branky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec nad Moravicí B
Jan Smolek (hráč Hradce): Dnes jsme si vytvořili šance minimálně na 3 zápasy. Trápí nás špatná, až laxní koncovka, kdy nejsme schopni dotlačit do branky jasné góly. Na gól se strašně nadřeme, navíc dnes proti nám stal gólman, který zastal svému jménu „Šťastný“. Jinak jsme dnes podali (až na pár chyb) skvělý výkon. Děkuji klukům, že se na to dalo dnes koukat.




Sestavy


TJ Hradec nad Moravicí B
J. Waigner [-] - D. Trunčík [-] , L. Hruška [-] , D. Kurzica [-] , M. Gebauer [-] , D. Matějek [-] , L. Scholtz [-] , Z. Častulík [-] , R. Dušek [-] , M. Fischer [-] , R. Kellner [-]

TJ DUBINA Větřkovice
D. Šťastný [-] - J. Hopp [-] , R. Ferenc [-] , J. Beinhauer [-] , M. Houfek [-] , M. Dubový [-] , R. Lichovník [-] , D. Rychter [-] , J. Hluchý [-] , L. Chlebík [-] , P. Lichovník [-]

ŽK: 29. M. Gebauer - 30. D. Rychter , 33. R. Lichovník , 55. L. Chlebík , 74. P. Lichovník . ČK: 34. R. Lichovník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - FALDÝN Daniel, ŽUREK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 5. 2023 20:24
Poděkujte rozhodčímu strašný výkon, ještě horšího mamlase jsem neviděl,tři body díky němu.

Tip: výhra domácích

Vojtěch Glos

Expert: Matěj Židek
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas.

Tip: výhra hostů