0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice si odváží z Melče tři body


Branky


4

Holasovice neobdržely branku proti Melči a vezou si domů 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nám toho moc nepřinesl

První poločas byl ze strany hostů tragický. Nezačali vůbec dobře, Melč na ně vlítnul na hřišti na kterém jsou domácí zvyklí, jejich pohyb a nákopy dělaly Holasovicím problémy. Vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy hostující tým obdrží gól. Naštěstí pro hostující všechny náznaky šancí od Melče přečkaly. Po 30. minutách se Holasovice už adoptovali na místní terén, hru domácího týmu a začali taky útočit, měli také několik šancí před brankou domácího týmu. První půle však nebyla moc záživná a skončila 0:0.

Holasovice v druhé půli vstřelily 3 branky

Do druhé půle už Holasovice ovšem vstoupili aktivně a chtěly, co nejdříve vstřelit branku. V 55. minutě po rohu na přední tyč a podcenění situace domácího brankáře, se míč odrazil na velké vápno, kde ho do prázdné sítě uklidil střední obránce Holasovic Adam Dehner. O pár minut později David Dehner z pozice tentokrát levého beka, nahrál na útočníka Jakuba Machela, který střelou z hranice šestnáctky nedal brankáři šanci. Nadále Holasovice domácí tlačili a jasně v utkání dominovaly. 3. branka Holasovic padla po centru zprava, kterou vsítil druhý útočník Lukáš Richter.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - V. Machura [-] , J. Keller [-] , P. Kuča [-] - T. Švihálek [-] - L. Škrobánek [-] - O. Wáleczek [-] , O. Stupeň [-] , O. Chreno [-] , J. Trubl [-] , J. Kudla [-]

TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - R. Tomopulos [-] , A. Schreier [-] , J. Machel [-] , L. Richter [-] , A. Mosler [-] , V. Bordovský [-] , J. Dehner [-] , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] , M. Dehner [-]

ŽK: 18. D. Štencel , 30. J. Trubl , 76. O. Stupeň - 14. R. Tomopulos .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - ČERMÍN Josef (N), DEHNER Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Glos

Expert: David Peršín
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas.

Tip: výhra hostů