Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slezským Rudolticím se příliš nepovedl zápas na hřišti Dolní Moravice!


Branky


3

Mrkneme se na sobotní zápas který se odehrával v Dolní Moravici kam dorazil tým TJ Slezské Rudoltice!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení!

Slezské Rudoltice jeli  do Dolní Moravice v oslabené sestavě. Tak jako po domácím zápase tak ani v sobotu se jim nepodařil zachytit začátek utkání a už v 10minutě prohrávali. Domácí hráli rychle nahoru. Měli rychlý přechod do útoku.  Neměli takový tlak a herní převahu jako předtím Vrbno tedy předchozí soupeř Rudoltic. Hráli jednoduše a měli ještě 2-3 příležitosti ke skórování. Druhý gól padl po pěkném centru z pravé strany a domácí hráč hlavou uklidil z bezprostřední blízkosti do brány. Hosté se moc do šancí nedostávali všechny akce končili před šestnáctkou. Asi 5 minut před koncem poločasu Blažek  pasem za obránce našel Pepu Hvižďe a ten sám na brankáře proměnil.  

Druhý poločas přinesl hostům pokutový kop!

Druhý poločas začal jak ten první hned po 10minutách šel domácí hráč sám na brankáře a proměnil. V 70 minutě šel Hvižď sám na brankáře a byl faulován zezadu v pokutovém vápně. Penalta byla tak jednoznačná že ji musel rozhodčí prostě písknout ale červenou kartu neudělil. Blažek pak penaltu proměnil.Hru pak hosté otevřeli hráli na plné riziko. Domácí se dostávali do brejků a vyložených šanci. Gól na 4:2 přišel úplně na závěr skoro z hvizdem sudího.  



Ohlasy k zápasu



TJ Slezské Rudoltice
Jarda Blažek➡️Výkon rozhodčího....neodpiskane fauly na naší straně, pochybení u červené karty,hrát proti deseti za stavu 2:3... bohužel jsme neměli svého pomezního tak nás v tom nechal normálně vykoupat. Tolik evidentních offsidů sem v zápase ještě nezažil. Hold 90min moci a mám podělaný celý víkend. Ještě teď mám nervy. Co musím ale vyzdvihnout jsou fanoušci. Bylo ideální počasí na pivko a klobásu a za mě mohlo být okolo 200 fanoušků a vytvořili super atmosféru. Jinak jde vidět že soupeř hraje o čelo tabulky:



Sestavy


TJ Sokol Dolní Moravice
T. Sitař [-] - O. Kopeček [-] , S. Kraus [-] , J. Sekanina [-] , M. Vala [-] , P. Vachuta [-] , A. Vajdík [-] , J. Anděl [-] , J. Orel [-] , J. Kopeček [-] , V. Vaněrek [-]

TJ Slezské Rudoltice
J. Janulek [-] - J. Janulek [-] , J. Hvižď [-] , J. Vajdík [-] , M. Pargáč [-] , D. Chrenšť [-] , L. Štefanik [-] , O. Nemec [-] , J. Vasiliadis [-] , P. Bartoníček [-] , J. Blažek [-]

ŽK: 28. J. Kopeček , 66. J. Orel .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIKULČÁK Vlastimil - STOJASPAL Filip (N), MAVROPULOS Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích