Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tento zápas přinesl neuvěřitelných 10 golů!


Branky


2

Zápas mezi Karlovicemi a Starým městem přinesl obrovský gólový uragán!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozstříleli svého soupeře už v prvním poločase zasadili jim sedm ran!

V krásném slunném počasí chtěli fotbalisté Karlovic na domácím hřišti odčinit porážku z posledního utkání hraném na jejich hřišti. Soupeř ze Starého města přijel pouze s dvanácti hráči. Domácí sice nemají stále k dispozici všechny  hráče, ale i přesto se do soupeře jak se říká zahryzli hned od začátku a velmi brzo otevřeli skóre kdy se po krásne nahrávce Raiskupa na zadní tyči prosadil Vyroubal. Poté už to padalo velmi rychle a poločas hlavně díky aktivního Wilczka ,který nasbíral 3+2  vedli 7:0. 

Ve druhém poločase došlo už jen k lehké úpravě skóre, ale přátele výsledek připomínal tak trochu velkou hokejovou gólovou smršť!

Do druhého poločasu domácí  nastoupili ve stejné sestavě,protože hosté příliš nehrozili domácího gólmana Krupu vystřídal mladíček Pěgřim. Ten nakonec dostal dva nešťastné góly a Karlovice ještě jednu branku přidaly a utkání skončilo v poměru 8:2. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Karlovice
Ivan Polach➡️ Opět jsme se mohli spolehnout na skvělou diváckou kulisu a myslím si, že se můžeme pyšnit nejlepšími a nejvěrnějšími fanoušky v okrese. Výhra a další tři body v tabulce jsou pro nás super počin, ale už vyhlížíme příští utkání, kdy zajíždíme na hřiště loňského mistra okresu a i letos výborně hrající mužstvo ze Staré:
Podařilo se nám i trošku korigovat výsledek a vyhrát druhý poločas 2-1. I tak konečný výsledek 8-2 je pro nás debakl a jen potvrzení toho, že do budoucna je nutné tým omladit.



Sestavy


Sokol Karlovice
A. Krupa [-] - B. Vyroubal [-] , M. Raiskup [-] , R. Láníček [-] , L. Rohel [-] , B. Procházka [-] , V. Matuška [-] , J. Vikartovský [-] , T. Navrátil [-] , K. Wilczek [-] , J. Jošek [-]

FSK Staré Město
R. Kramár [-] - M. Šuta [-] , Z. Šuba [-] , D. Hanák [-] , L. Kempný [-] , L. Kopec [-] , M. Raab [-] , P. György [-] , S. Kolín [-] , V. Puda [-] , J. Píca [-]

ŽK: 27. V. Matuška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZABLOUDIL Jaroslav - DOČKAL Boleslav, RYBÁŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza