M. Vala 34.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi TJ Sokol Dolní Moravice - Sokol Karlovice skončil dělbou bodů!


Branky


1

V sobotu se nám hrál zápas prvního s druhým, kteří jsou na tom stejně i bodově a zápas skončil dělbou bodů i díky skvělým zákrokům Karlovického gólmana Adama Krupy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o osudu utkání!

 K dnešnímu zapasu zajížděli hosté na horkou půdu do Dolní Moravice. V průběhu týdne pouze sčítali absence, které vyvrcholili až v den zápasu. Přístup kluků, kteří k utkání odjeli byl  po celý zápas výborný . Utkání začali hosté nejlépe jak mohli a už ve 4.minutě rozvlnil síť za domácím golmanem Kamil Wilczek. Výborné utkání odehrál v bráně skvěle chytající Adam Krupa, který hlavně v první půli předváděl nadstandardní výkon , za své záda pustil jen jeden gól, když se ve 34.minutě prosadil domácí Vala, ale dalšími zákroky podržel naděje na dobrý výsledek a hlavně vyburcoval celý manšaft k obětavému a týmovému výkonu.

V druhém poločase už gól nepadl!

Tento zápas byl rozhodnutý do první půle, v druhém poločase už gól nepadl a tak jsme mohli být svědky remízy mezi těmito dvěma týmy na špici této soutěže, oba dva týmy mají i stejně bodů a to 34 bodů a 34 bodů má ještě také Stará Ves na špici tedy můžeme sledovat velmi zajímavé zápletky, Dolní Moravice je jeden z týmů kteří inkasovali nejméně gólů u celé soutěže a to společně s Vrbnem pod Pradědem jen 16.



Ohlasy k zápasu



Sokol Karlovice
Ivan Polach: Doufejme, že na tento zápas navážeme v příštím domácím utkání, kdy přivítáme na svém hřišti hráče ze Starého města. V neposlední řadě chceme proděkovat svým věrným fanouškům, kteří nás přijeli podpořit a byli součástí týmu jako 12 hráč.:



Sestavy


TJ Sokol Dolní Moravice
O. Kubját [-] - J. Orel [-] , V. Vaněrek [-] , J. Sekanina [-] , S. Kraus [-] , J. Anděl [-] , A. Vajdík [-] , M. Vala [-] , D. Kopeček [-] , O. Kopeček [-] , J. Kopeček [-]

Sokol Karlovice
A. Krupa [-] - F. Lanči [-] , M. Raiskup [-] , M. Nováček [-] , L. Rohel [-] , B. Procházka [-] , V. Matuška [-] , M. Cepek [-] , T. Navrátil [-] , K. Wilczek [-] , J. Jošek [-]

ŽK: 16. V. Vaněrek - 28. M. Nováček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.