Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brantice to doma pořádně schytaly!


2

Jdeme se podívat na první poločas tohohle zápasu který nám přinesl opravdu vydatný chod! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brantice se hned za začátku ujali vedení ale potom se to nějak vymklo kontrole!

Zápas okresního přeboru mezi domácím TJ SOKOL BRANTICE a TJ SOKOL STARÁ VES se odehrál v sobotu 1.4.2023 za slunečného počasí. Tabulkově lepší Starou Ves zaskočil hned v 5 minutě utkání Biskup Denis, když z prvního útoku domácích dokázal překonat technickou střelou brankáře K.Kohouta. Brantice tento gól povzbudil do další hry a hned následoval útok s velkou gólovou šancí, tentokrát ale střelec přestřelil bránu. Stará Ves dokázala v 10. minutě vyrovnat, kdy skóroval Gregovský Libor. Vyrovnávací branka Starou Ves uklidnila a pak už byla hra plně pod její kontrolou. Mezi 27. a 40. minutou skóroval za hostující Přecechtěl Radim, Kutlák Martin, Kučera Pavel a Papaj Matěj a za stavu 1:5 se šlo na poločasovou pauzu.

 

Druhý poločas se hrál trošku na ostří nože!

Trenér Staré Vsi Jan Šuba měl na tomto venkovním zápase hodně silnou lavičku, takže využil možnosti pošetřit hráče na další utkání a vystřídal proto o poločase hned 7 hráčů. Druhou půlku zápasu se hrál hodně tvrdý zápas i díky sudímu, který spoustu zákroků přehlížel a pouštěl i zákroky za hranou. I přesto padlo v zápase 7 žlutých karet. V 66. minutě upravil skóre na 1:6  ještě Gevorgyan Khachik. Domácí mužstvo již nedokázalo s výsledkem nic udělat a tak body z venkovního zápasu veze domů Stará Ves, čímž se opět ujímá vedení v tabulce OP Bruntál.



Sestavy


TJ Sokol Brantice
M. Genčur [-] (46. T. Brunclík [-] ) - C. Štefek [-] , A. Kavan [-] , D. Biskup [-] , P. Kavan [-] , J. Ochman [-] , P. Varga [-] , L. Křiva [-] , P. Pohludka [-] , V. Pohludka [-] , A. Fajtl [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - L. Gregovský [-] , P. Kučera [-] , T. Král [-] , M. Kutlák [-] , K. Pauler [-] , L. Šimko [-] , R. Přecechtěl [-] , S. Kováč [-] , M. Papaj [-] , T. Bednář [-]

ŽK: 61. P. Kavan - 25. K. Pauler , 61. S. Kováč , 70. L. Ošlejšek , 72. P. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁK Ladislav - BALINT Matěj, VALA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů