Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrkneme spolu na to jaký byl zápas TJ Horní Benešov - TJ Sokol Chomýž


Branky


2

Hornímu Benešovu se úplně nepovedl vstup do sezóny v prvním zápase podlehl Světle Hoře 0:1 venku! Proto chtěl napravit reputaci doma před svými fandy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl hned 3 góly Horní Benešov rychle inkasoval pak se ale oklepal!

Do tohohle utkání šli domácí s jasným cílem, a to vyhrát. Jelikož se jim první zápas na jaře nepovedl, museli tento zápas zvládnout.

Do utkání vkročili celkem dobře, hned ve 2. minutě  si vytvořili šanci, kdy David Slíva běžel sám na brankáře, ale bohužel pro domácí Horní Benešov  neskóroval. Hned na to za pár minut obdrželi domácí nešťastný gól, takže pravidlo nedáš dostaneš se ukázalo jako pravdivé a v 8.minutě domácí inkasovali trefil se Václav Čandas. Nicméně, tahle situace Horní Benešov nějak neovlivnila, spíše nakopla a do přestávky stihli vstřelit 2 góly.

Do kabin se šlo tedy za stavu 2:1 pro domácí Horní Benešov.

 

Vstup do druhého poločasu se domácím povedl výborně, přidali ještě dva góly a pojistili si pohodlnou výhru!

Do druhého poločasu vykročili domáci výborně, během pár minut nastřelili brankovou konstrukci a soupeře zatlačili na jeho vlastní polovině. Po pár minutách na to vstřelili dva góly a tím zkompletoval svůj hattrick Jaromír Žižka. Po zbytek utkání si domácí vytvořili ještě pár šancí, ale gól už nepřidali. Bohužel pro tým hostů TJ Sokol Chomýž se tento zápas nepovedl.

Konečný výsledek TJ Horní Benešov - TJ Sokol Chomýž 4:1 


Střelci: Žižka Jaromír 3x, Slíva David 1x (BEN.), Čandas Václav 1x ( CHOM.)



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Benešov
David Kaluža (trenér) Dnešní výkon hodnotím za výbornou, velké díky patří klukům za předvedený výkon a za to s jakým odhodláním do zápasu šli. Také bych chtěl poděkovat fanouškům, kteří přišli a podporovali nás celých 90 minut.: Během přestávky jsme si v kabině řekli, co musíme zlepšit a předvést ještě lepší výkon než v prvním poločase.




Sestavy


TJ Horní Benešov
D. Kaluža [-] - L. Kupka [-] , M. Kupka [-] , J. Drnda [-] , R. Nekoranec [-] - A. Michna [-] , D. Bártek [-] , P. Ježek [-] - L. Zelinka [-] , D. Slíva [-] - J. Bilík [-]

TJ Sokol Chomýž
J. Cocher [-] - S. Matějíček [-] , E. Láryš [-] , J. Halíř [-] , V. Čandas [-] , J. Klement [-] - M. Hába [-] , T. Grosman [-] , S. Keskani [-] - D. Fiala [-] , D. Korčián [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: MIKULČÁK Vlastimil - KUBESA Aleš, SLÍVA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů