0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství i v posledním zápase a následné oslavy titulu Pernarce


Branky


7

V Úněšově, kde domácí hostili již jistého vítěze soutěže Pernarec, se sešla pěkná návštěva, utkání sledovalo na 200 diváků. Hosté si nakonec připisují vítězství o dvě branky a jejich postupové oslavy mohli vypuknout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů

Utkání začalo z obou stran velmi opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu. V 19. minutě František Košan ml. vypíchl míč brankáři domácích Mižárovi a téměř z brankové čáry otevřel skóre. Přestože byl zápas celkem vyrovnaný, lepší příležitosti si vytvářeli hosté. Své šance, ale nedokázali proměnit, Pekar nejprve na malém vápně nechal vyniknou brankáře a ani o chvilku později hlavou nemířil přesně. Se slabou střelou kterou vyslal Hrubý, si bez problémů poradil Mižár. Do kabin odcházeli spokojenější hosté. 

Fanoušci odpálili oslavy titulu

Hned v úvodu druhého poločasu se hosté dostali do dvoubrankového vedení, když se ve 49. minutě prosadil jejich nejlepší střelec Jiří Navrátil, který mohl skórovat  ještě jednou, ale jeho tečovaná střela skončila na tyči. Nezadržitelně se blížil konec utkání, proto se fanoušci hostů začali postupně přesouvat za vzdálenější branku, kde pro své hráče připravili show v podobě žlutých a modrých dýmovnic, nechyběly ani  petardy. Nutno podotknout, že vše bylo vymyšleno tak, aby nic nebezpečného nehrozilo. Se závěrečným hvizdem mohla oslava vypuknout. Po děkovače se hráči Pernarce převlékli do postupových trik a své dresy rozdali překvapeným fanouškům.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Podle postavení v tabulce jsme měli být jasným favoritem, což nám na začátku utkání svazovalo nohy. Přestože nás Úněšov celkem potrápil, bylo naše vítězství zasloužené.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov B
J. Mižár [-] - P. Nechutný [-] (77. M. Hlous [-] ) , J. Šutera [-] , T. Trnka [-] , J. Sirochmann [-] (46. T. Nenček [-] ) , F. Kovařík [-] , J. Kačírek [-] , M. Nechutný [-] , Z. Škopek [-] , J. Svoboda [-] (30. D. Vávra [-] ) , T. Soukup [-] (77. K. Koďousek [-] )

TJ Sokol Pernarec
J. Míkovec [-] - F. Košan [-] , T. Doležal [-] , V. Troch [-] - J. Hrubý [-] , M. Tyr [-] , O. Zouna [-] (73. K. Placr [-] ) - F. Košan [-] , J. Navrátil [-] (82. P. Vlasák [-] ) - M. Pekar [-] (46. O. Nyč [-] ) , O. Sláma [-]

ŽK: 10. Z. Škopek , 15. T. Trnka , 34. J. Kačírek , 64. M. Nechutný - 23. O. Sláma , 34. F. Košan , 75. T. Doležal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MAREŠ Jan - MIŽÁR Marek (N), PACÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Daniel Brácha
Tip experta: výhra hostů

My už to nepustíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů