Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 13:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch poráží Kunějovice o pět branek


Branky


7

Zbůch doma hostil hosty z Kunějovic. Podle tabulkového postavení byli jasným favoritem domácí. První poločas tomu ale moc nenapovídal a skončil nerozhodně. Nakonec si tři body stejně připsali domácí, kteří hosty rozstříleli pěti brankami v druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

První poločas byl hodně vyrovnaný. Ve 20. minutě otevřel skóre zápasu Martin Vápeník. O pouhé dvě minuty později se ze stopera vysunul Jiří Hájek a srovnal stav utkání. Do konce poločasu už změna stavu nepřišla, do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Pět branek domácích

Druhý poločas už byl v režii domácích. V 56. minutě měl příležitost v podobě pokutového kopu Josef Zetocha, který ji nepohrdl. O necelých deset minut později na něj navázal Stanislav Schejbal. Josef Zetocha se dokázal hezky prosadit i v 72. minutě a přidal svoji druhou braku v zápase. V 78. a 88. minutě dokázal dostat míč do sítě opět Stanislav Schejbal a zkompletoval tak svůj hattrick. 



Sestavy


TJ Baník Zbůch B
P. Malý [-] - J. Hájek [-] , J. Gründl [-] - J. Němec [-] - S. Schejbal [-] , J. Zetocha [-] , P. Hájek [-] (77. S. Kojzar [-] ) - A. Klečka [-] , F. Bubník [-] (46. J. Plánička [-] ) , M. Končel [-] , T. Svítil [-]

FC Kunějovice
D. Vogel [-] - V. Lavička [-] (60. D. Mashtaler [-] ) , M. Vápeník [-] , J. Hartl [-] , D. Novák [-] - J. Vlček [-] , M. Krajník [-] , M. Vršecký [-] (60. J. Onody [-] ) , J. Urbánek [-] , D. Kocúr [-] (71. R. Javorský [-] ) - J. Novák [-] -

ŽK: 38. J. Vlček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - STŘEŠTÍK Jiří (N), NOVÁK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Daniel Brácha
Tip experta: remíza

Řekl bych, že vyrovnaný zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů