Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová kanonáda v Kunějovicích


Branky


6

Žichlice zavítaly do Kunějovic. Díky tabulkovému postavení byli favorizováni právě hosté. To se nakonec potvrdilo a hosté vítězí drtivým rozdílem pěti branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po poločase

Utkání nám otevřel už v sedmé minutě hostující Ondřej Jirsa. Chvíli na to se ve vápně odrazil míč, ten hostující Daniel Šmídl natřel z voleje a míč skončil až v síti. Hosté ale nepřestávali a skóre se nám měnilo hned po minutě, kdy se prosadil Aleš Rampich. Domácím se podařilo snížit v 29. minutě. O pouhé dvě minuty později si hosté vzali své tříbrankové vedení zpět, když se prosadil Jiří Sinkule. Ten samý hráč se prosadil ještě jednou a to minutu před koncem poločasu. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:5.

Dalších sedm branek

Druhý poločas nám gólově otevřel domácí Dominik Vogel, který využil chyby hostujícího brankáře. Opět ale nervalo dlouho, konkrétně dvě minuty, a hosté vstřelili další branku. Svůj druhý gól v zápase přidal Ondřej Jirsa. V 73. minutě se nám prosadil Aleš Rampich a stav utkání byl už 2:7. Minutu na to snižoval Jiří Novák, který dokázal využít zaváhání obránce. V 81. minutě přidal Jiří Sinkule svojí čtvrtou branku v utkání. Domácí stihli do konce utkání přidat ještě jednu branku a to Jiří Novák. Utkání nám tedy skončilo za stavu 4:9.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc: Od začátku utkání jsme měli převahu a dokázali jsme využívat naše šance.



Sestavy


FC Kunějovice
M. Vršecký [-] - J. Vlček [-] , J. Urbánek [-] , D. Novák [-] (75. J. Touš [-] ) , T. Cín [-] - D. Vogel [-] , P. Opalecký [-] (53. J. Novák [-] ) , J. Hartl [-] (46. D. Mashtaler [-] ) , J. Bubeníček [-] , D. Kocúr [-] - J. Blahník [-] -

TJ Sokol Žichlice
M. Oktábec [-] - A. Kolář [-] , J. Lavička [-] , M. Habrych [-] (46. P. Rozpopčuk [-] ) - M. Krofta [-] , A. Rampich [-] , K. Šrámek [-] , D. Šmídl [-] - J. Sinkule [-] , O. Jirsa [-] , J. Huml [-] (68. M. Pouska [-] )

ŽK: 28. J. Hartl , 66. J. Urbánek - 55. D. Šmídl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FILIP Petr - NOVÁK Miloslav (N), FENCL Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Jiří Navrátil
Tip experta: výhra hostů

Nemám důvod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů