Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 15:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernarec doma rozstřílel Plasy


Branky


2. F. Košan , 29. J. Navrátil (p.) , 37. F. Košan , 50. F. Košan , 54. F. Košan , 59. F. Košan , 63. J. Navrátil , 66. F. Košan , 79. T. Válek , 88. P. Vlasák
6

Pernarec doma přivítal hosty z Plas. Domácí chtěli hostům oplatil podzimní vysokou porážku. To se jim nakonec povedlo a vítězí 10:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 už po poločase

Utkání začalo rychlou brankou domácího Františka Košana ml., který obral obránce o balón a nekompromisně zavěsil už v druhé minutě utkání. Hostům se podařilo na chvilku hru vyrovnat. Ve 12.min. musel střídat domácí Uldrych a místo něj nastoupil Šmídmajer. Ve 29.min. přišla pro domácí další pohroma v podobě těžkého zranění Havla, pro kterého musela přijet záchranná služba, tímto pro něj s největší pravděpodobností sezóna skončila. V téže minutě po faulu na Košana ml.  proměnil pokutový kop Jiří Navrátil. Tlak domácích stále narůstal. A do přestávky ještě jednou z mnoha svých šancí proměnil František Košan ml.

Dalších 7 branek domácích

Druhý poločas začal opět náporem domácích. V 50. minutě završil hattrick František Košan ml., který byl při chuti a v 54. minutě přidal další branku. Domácí měli stále více ze hry a přidávali další branky. V 59. minutě se trefil František Košan st., v 67. minutě přidal svou druhou branku Jiří Navrátil a v 67. minutě vsítil František Košan ml. dokonce pátou branku. V 79. minutě se prosadil Válek, v 88. minutě vyslyšel volání domácích fanoušků po desítce Petr Vlasák a hlavou upravil na konečných 10:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Zápas jsem od začátku kontrolovali, skóre mohlo být mnohem vyšší. Více než velké množství neproměněných šancí mě mrzí zranění mých hráčů Petra Uldrych, ten se snad dá brzy do pořádku a především Tomáše Havla, který má opravdu velkou smůlu. Tady to bohužel vypadá na delší pauzu.




Sestavy


TJ Sokol Pernarec
J. Míkovec [-] - V. Troch [-] , M. Cihelka [-] , F. Košan [-] , T. Doležal [-] - D. Brácha [-] - J. Navrátil [-] (75. M. Pekar [-] ) , F. Košan [-] (75. T. Špiroch [-] ) - T. Havel [-] (29. T. Válek [-] ) , P. Uldrych [-] (12. M. Šmídmajer [-] ) , O. Sláma [-] (75. P. Vlasák [-] )

TJ Sokol Plasy B
L. Havránek [-] - . Skuhrovec [-] (46. M. Kozlík [-] ) , O. Šarlinger [-] , A. Addouche [-] (75. J. Šiml [-] ) , B. Lutsenko [-] , T. Josífek [-] , M. Šarlinger [-] , A. Kubík [-] , L. Bartásek [-] , M. Halilov [-] , J. Tichý [-]

ŽK: 11. O. Sláma , 18. M. Šmídmajer - 86. T. Josífek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRAUZ Jan - PACÁK Josef (N), UNATINSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jiří Navrátil
Tip experta: výhra domácích

Musíme jim oplatit poslední porážku 10:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích