4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná doma uhájila vítězství


Branky


23. T. Motyka , 31. M. Půst , 41. T. Janoch , 48. T. Janoch - 3. G. Hauca , 19. T. Rešl
11

Tlučná doma přivítala hosty z Bezvěrova. V prvním poločase jsme dokonce viděli pět branek. Nakonec tedy domácí vítězí v poměru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první půli

Zápas začali domácí dobře, už po třech minutách Vodrlint přenesl hru druhou stranu, kde Hauca prostřelil gólmana mezi nohama. Pak měli domácí šanci, ale přestřelili. Poté Kanát rozehrál na krátko s Matouškem, který poslal balón do středu hřiště, kde přebral míč Burda a vyslal přihrávku na Rešla, který nádhernou střelou zvýšil na 2:0. Poté přišlo snížení hostů z přímého kopu, kdy šikovně obstřelil zeď Tomáš Motyka. Pak hosté nepochopitelně dělali strašně moc chyb a bylo to znát. Když domácí zahrávali standartní situaci,  centrem vyslali pas na útočníka a hostující obrana vůbec nezareagovala, nechala zakončit domácího Martina Půsta a bylo vyrovnáno. Hosté vypadli z tempa, protože je ty góly úplně rozhodily a ve 41. minutě místo toho, aby jednoduše odpálili balón do autu, tak si tam s ním hráli než se ho zmocnily domácí hráči a už to bylo jednoduchý a zvýšily na 3:2.

Pouhé zvýšení vedení domácích

Hned po přestávce hosté zvýšily náskok. Zase po chybě hostí, kdy Kanát odkopl balón na spoluhráče, ale ty jednoduchým způsobem ztratili balón a domácí se hned vrhli do útoku, prosadit se dokázal Tomáš Janoch. Pak to Bezvěrov otevřel a domácí se dostávali do šancí, ale Kanát s obranou už zbytek odkopali anebo Kanát chytil. Přesto Bezvěrov si stále šance vytvářel, kdy Rešl po rohu hlavou trefil gólmana nebo když ještě Rešl hlavičkoval do Břevna.



Sestavy


TJ Tlučná B
M. Hošťálek [-] - M. Půst [-] , D. Folda [-] (58. P. Chudáček [-] ) , D. Černý [-] , M. Rais [-] , P. Průša [-] , M. Walter [-] (75. M. Longauer [-] ) , M. Hošťálek [-] , T. Motyka [-] , M. Krbeček [-] , T. Janoch [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
R. Kanát [-] - P. Koncicky [-] , P. Kasal [-] , T. Rešl [-] , R. Vodrlint [-] , J. Petrů [-] , O. Matoušek [-] (84. J. Prchal [-] ) , T. Moravec [-] (76. D. Loge [-] ) , T. Adamický [-] , F. Burda [-] , G. Hauca [-]

ŽK: 50. R. Vodrlint , 64. T. Moravec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LANDSHUT Josef - PETELÍK Jakub (N), PETRŮ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Patrik Královec
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích