Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza vítězí a opět se dotahuje na vedoucí Trnovou


9

Horní Bříza doma přivítala hosty z Křelovic. Pokud chtěli domácí pomýšlet na celkové vítězství museli vyhrát. To se jim povedlo, dotahují se tak bodově na první Trnovou a o vítězi celé soutěže se tak rozhodne až v posledním kole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza po poločase

Do zápasu lépe vstoupili hosté, když se dokázali prosadit po první standardní situaci, kdy si za obranu domácích naběhl úplně volný Martin Bartoš a nedal brankáři šanci. Domácí ale v 15. minutě po krásné kombinaci a rozebrání hostující obrany dokázali vyrovnat, když se už do prázdné brány prosadil Vlastimil Kožíšek. Domácí měli po vyrovnání více ze hry, ale další gól jsme do poločasu neviděli.

Překlopení zápasu na stranu domácích

V 52. minutě se dokázal prosadit Jakub Kraček a poslal tak domácí do vedení. Hosté na to ale zareagovali prakticky okamžitě. Už po čtyřech minutách přišlo vyrovnání Martina Brumli. Po třech minutách se nám ale zase měnilo skóre. Opět se dokázal prosadit Jakub Kraček a domácí opět vedli. Po této brance si domácí vytvořili neustálý tlak a nepustili už hosty do žádné šance. Domácí během druhého poločasu nastřelili dokonce třikrát brankovou konstrukci. Deset minut před koncem zápasu se po levé straně hezkou akcí prosadili domácí již počtvrté a to zásluhou Filipa Mornštajna. Po tomto gólu se odpor hostů již definitivně zlomil a těsně před koncem zápasu přidali domácí pátý gól, o který se postaral Václav Němeček



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Úvod zápasu nám nevyšel a z první standardní situace jsme inkasovali první gól zápasu, kdy jsme si nepohlídali hostujícího hráče, který zaběhl za naší obranu a nedal našemu gólmanovi šanci. Po čtvrt hodině hry jsme po pěkné akci rozebrali obranu hostů a gólem do prázdné branky srovnali stav zápasu na 1:1. Po vyrovnávacím gólu jsme si vytvořili spoustu vyložených šancí, ale v koncovce se nám nedařilo. Hosté v první půli hrozili pouze z ojedinělých standardek, které jsme si již v obranné fázi pohlídali. Celkově jsme v prví půli hru kontrolovali, ale naše neproměněné vyložené šance dávali hostům stále naději na dobrý výsledek. Na začátku druhé půle jsme se ujali vedení, když se prosadil Jakub Kraček. O pár minut později se k ojedinělé šanci dostali i hosté a vyrovnávacím gólem nás vyškolili z produktivity. Chvilku po vyrovnávacím gólu jsme šli opět do vedení, když se podruhé v zápase prosadil Jakub Kraček. Po vedoucí brance jsme přitlačili hráče Křelovic, kteří už se prakticky jen bránili a k ničemu se nedostali. S naším tlakem přicházeli i další vyložené šance, které jsme však opět nedokázali proměnit. Tentokrát se však k naší nepřesnosti přidala i smůla, když jsme třikrát v krátké době trefili brankovou konstrukci hostující branky. Deset minut před koncem zápasu jsme se po levé straně hezkou akcí prosadili počtvrté. Po tomto gólu se odpor hostů již definitivně zlomil a těsně před koncem zápasu jsme přidali pátý gól, který dal konečnou podobu zápasovému výsledku.




Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - V. Kožíšek [-] (66. V. Němeček [-] ) , J. Kraček [-] , V. Růžička [-] (60. V. Tuka [-] ) , F. Mornštajn [-] (83. M. Walter [-] ) , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] , A. Daníček [-] , V. Zavadil [-] , L. Janka [-] , L. Dobrý [-]

TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - P. Vacín [-] , J. Vacín [-] , P. Rabada [-] , J. Pressl [-] , J. Musil [-] , F. Laitl [-] , M. Krejčí [-] (66. C. Saatmann [-] ) , V. Komárek [-] (66. M. Košan [-] ) , M. Bruml [-] (78. Š. Žurek [-] ) , M. Bartoš [-] (60. V. Kupecký [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - VELÍK Stanislav (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích