3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice využily zápas k dobru!


Branky


52. A. Dihel , 60. T. Gai , 68. T. Teska - 50. S. Švančar , 55. S. Švančar
2

 

Tým z Kozmic nezaváhal v utkání, které měli k dobru, jelikož druhý tým z tabulky FK Darkovičky B měl volno, protože zápas s klub Hať B byl zrušen z důvodů odhlášení ze soutěže. Budou Kozmice pokračovat v této formě a udrží si první místo v Tabulce?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek!

 

První poločas se hrál stylem nahoru a dolů, akce k vidění byli, ale tým Kozmic moc dobře věděl, jak moc je tento zápas pro ně důležitý. Kozmice jistě chtěli v první půli skórovat co nejrychleji, ale bohužel skóre se nezměnilo ani na jedné straně. První poločas tedy skončil 0:0.

Kozmice musely zabrat!

 

Druhý poločas byl pro diváky určitě zajímavější, jelikož během 10 minut začátku druhé půle bylo skóre 1:2, ale tým Kozmic se postaral o vyrovnání ihned po 5ti minutách od gólu hostů a jelikož kozmice věděli o co hrají, za dalších 8 minut se dostali do vedení 3:2 a upevnili si první příčku, protože tímto výsledkem také zápas skončil.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - T. Teska [-] , J. Kolondra [-] , T. Gai [-] , M. Daněk [-] , J. Galdia [-] , D. Hruška [-] , A. Dihel [-] , J. Mlýnek [-] , Z. Šmalec [-] , J. Holeček [-]

TJ Sokol Kobeřice B
O. Hartmann [-] - O. Halfar [-] , J. Návrat [-] , S. Švančar [-] , L. Janík [-] , R. Stuchlík [-] , A. Kolarčik [-] , M. Kubný [-] , T. Kretek [-] , A. Hartmann [-] , D. Václavík [-]

ŽK: 88. R. Hahn .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PRASEK Beno - BIALAS Miroslav (N), VÁCLAVÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích