Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 15:30

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce vyhrály Jakartovice


Branky


8

Hosté po prvním poločase vedli o jednu branku. Ve druhé části své vedení ještě navýšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o jednu branku

V posledním zápase celé sezóny se střetla mužstva z Chuchelné a Jakartovic. Do první šance se dostali hosté, ale Šupák se nedokázal proti Náhlíkovi prosadit. Za pět minut pak gólman Náhlík vyrazil střelu Bandyho na rohový kop. Z následného rohu zatočil veterán Pluschke míč přímo na zadní tyč a otevřel skóe zápasu - 0:1. Domácí mohli srovnat Rybenským a pak i Hradilem. Ve 22. minutě poslal Bartoš dlouhý pas na Bartuska, který si navedl míč a levačkou obstřelil Náhlíka – 0:2. Snížit pak mohl kapitán Gargoš, ale taky se nedokázal prosadit. Ve 34. minutě pak Šupák po individuální akci pokořil Náhlíka střelou k tyči – 0:3. Ve 36. minutě využil Hradil špatnou nahrávku hostů a zasunul míč do prázdné brány – 1:3. Hned za dvě minuty později dostal Hradil kolmici za obranu a prostřelil Štencka – 2:3. Zbytek prvního poločasu se pak už jen dohrál. 

Jakartovice výhru navýšily

Začátek druhého poločasu vyšel lépe Jakartovicím. Pět minut po pauze po nahrávce Töröka odcentroval Bartoš na Šupáka, který si ve vápně udělal dva hráče a poslal míč přesně k tyči – 2:4. V 57. minutě pak Šupák sklepl balon po dlouhém nákopu Bartoše pro Bartuska, který vystřelil nechytatelně k levé tyči – 2:5. Zápas se pak uklidnil a víceméně se dohrával. Navíc v 75. minutě musel odejet Šupák, a hosté už neměli nikoho na střídání a museli zápas dohrávat pouze v deseti.Čtyři minuty před koncem se pak nejlépe zorientoval ve skrumáži v pokutovém území Hradil a dovršil svůj hattrick a vstřelil poslední branku této sezóny – 3:5. V závěru ještě provětral střelou z dálky rukavice Náhlíkovi Holub.

 

Chuchelná skončila v letošním ročníku na dvanáctém místě a příští rok si zahraje třetí třídu. Jakartovice obsadily osmé místo. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Dneska to bylo špatné. Po třech chybách jsme prohrávali o tři branky, kdy jsme dostali tři hloupé góly. Snížili jsme na rozdíl jedné branky a na kopačce jsme měli i vyrovnání. Po obrovské chybě jsme dostali čtvrtou branku, přestali jsme hrát a soupeř si to pak pohlídal. Byl to takový oddechový zápas.

FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): V tomto zápase už o nic nešlo. My jsme ale doposledka nevěděli kolik týmů bude padat, tak jsme si jeli pro tři body, které jsme získali a myslím si, že výhra byla zcela zasloužená.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , J. Koňařík [-] - M. Komárek [-] , J. Halfar [-] (73. D. Fojtík [-] ) , F. Kocián [-] , J. Gargoš [-] - J. Hradil [-] - P. Rybenský [-] , S. Karban [-] (46. R. Zahradník [-] ) , R. Vícha [-]

FK Jakartovice
M. Štencek [-] - M. Poštulka [-] , J. Olivka [-] , K. Török [-] , T. Bartusek [-] , J. Hlaváč [-] , P. Anděl [-] (20. J. Šťastný [-] ) , T. Šupák [-] , M. Pluschke [-] (71. P. Bosák [-] ) , R. Bandy [-] (39. R. Holub [-] ) , L. Bartoš [-]

ŽK: 67. R. Vícha , 88. J. Gargoš - 64. M. Štencek , 66. J. Šťastný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - FOJTÍK Michal (N), SLANINA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Chuchelná je těžký soupeř a Jakartovice se budou trápit, ale nakonec venku zvítězí.