4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová zvládla důležitý zápas


Branky


14. D. Řehulka , 31. Š. Buda , 59. Š. Buda , 80. M. Murín - 88. M. Krayzel
8

Březová postupně vedla až o čtyři branky. Těškovice snížily až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Březová ve svém posledním domácím zápase přivítala na svém hřišti mužsvto z Těškovic. V prvním poločase byly kominačně lepším týmem Těškovice. Góly ale vsítili domácí. Utkání na mokrém terénu začali lépe domácí, a to centrem z levé strany a následnou hlavičkou Řehulky, kterou Lazecký chytil. Těškovice odpověděly ve 4. minutě, když zatáhl míče po pravé straně Matějem Krayzlem a zpětnou přihrávkou našel Strojila, který přestřelil branku. V 8. minutě využil chyby domácích Matěj Krayzel, ale bombou nastřelil gólmana Hromadu. Ve 12. minutě po autovém vhazování odcentroval z pravé strany Matěj Krayzel na Juchelku, ale jeho střelu gólman Hromada kryl. Březová se ujala vedení po čtvrthodině hry, Tomáš Křenek posunl na Lodňánka, který našel ve vápně Řehulku, a ten zkušeně poslal balon na přední tyčku – 1:0. Ve 23. minutě vybídl Strojil ke skórování Vladimíra Šenka, ale jeho technická střela skončila těsně nad břevnem. Za minutu zahrál  Strojil dlouhý aut na Matěje Krayzla, který pak adresoval zpětnou přihrávku na volného Daniela Krayzla, který se ale v jasné šanci nastřelil jen domácího gólmana Hromadu. O minutu později po ose Illík – Matěj Krayzel – Jan Šenk vykryl gólman Hromada střelu k tyči posledního jmenovaného. Ve 29. minutě zatáhli domácí míč po levé straně, následovala pak přihráka do středu hřiště a střela Tomáše Křenka vedle branky. Ve 31. minutě si dlouhý pas zpracoval BUda, který míč, zatáhl do středu hřiště a prudkou střelou obstřelil stopera i brankáře Lazeckého – 2:0. Ve 33. minutě vysunul Solnický po pravé straně Illíka, ale jeho křižná střela skončila vedle branky. Ve 35. minutě zatáhl míč po levé straně Strojil, přihrávka pak směřuje přes Matěje Krayzla na Vladimíra Šenka, ale zen vystřeil vedle branky. Ve 36. minutě uvolnil Juchelka na šestnáctce Jana Šenka, který bombou orazítkoval břevno domácích. Březován pak po nahrávce Tomáše Křenka zahrozila střelou Řehulky, která ale cíl nenašla. Ve 40. minutě odcentroval z pravé strany Daniel Krayzel na volného Matěje Krayzla, který z malého vápna přestřelil branku.

Březová výhru potvrdila

Ve 46. minutě vysunul Illík za obranu Matěje Krayzla, ale ten zakončil svoje sólo střelou vedle branky. Ve 48. minutě se dostal za obranu domácího opět Matěj Krayzel, ale místo zakončení volil přihrávku, kterou domácí odkopli. V 50. minutě vysunul Juchelka zabíhajícího Matěje Krayzla za obranu, který si míč ukopl až před vybíhajícího gólmana. V 55. minutě skončila střela domácího Budy ze středu hřiště těsně vedle  branky. V 57. minutě skončil centr domácích do hostující šestnáctky sražením na roh. Následnou rozehrávku Lazecky vyboxoval ven a následný centr na hlavičku domácích pak skončil nad brankou. V 59. minutě zatáhl Buda míč po levé straně a prudkou křižnou střelou překonal Lazeckého – 3:0. V 67. minutě se dostal po akci Matěje Krayzla přes Juchelku do střeleckého zakončení Vladimír Šenk, ale jeho střela skončila těsně vedle branky. V 80. minutě unikl po straně Tomáš Křenek a jeho následný prudký centr do šestnáctky skončil dorážkou nekrytého Murína do sítě - 4:0. V 84. minutě vysunul Juchelka pěknou uličkou zabíhajícího Illíka, který nastřelil nohy domácího gólmana Hromady. V závěru utkání pak posunul Illík za obranu Matěje Krayzla, který zkorigoval výsledek na konečných 4:1.

 

Březová v posledním zápase sezóny pojede do Dolního Benešova. Těškovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Hlavně v prvním poločase byli hosté kombinačně lepším týmem, ale šance nedali, my jsme naopak dali dvě branky. Ve druhém už hosté tak kombinační nebyli, my jsme přidali ještě dvě branky. Těškovice nakonec snížily po mém zaváhání až na konci zápasu. Jsem rád, že jsme ubojovali důležité tři body.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Divoký výsledek neodpovídá průběhu celého utkání. Ale pokud si dobrou kombinační hrou vytvoříte jasné TUTOVKY, které bohužel neproměníte – nemůžete bodovat. Naopak domácím tam spadlo úplně všechno.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - Š. Buda [-] , P. Křenek [-] , T. Pecka [-] (70. M. Murín [-] ) , M. Šustek [-] , J. Gajdoš [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , M. Faika [-] , J. Kostera [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Juchelka [-] , M. Krayzel [-] , D. Illík [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , V. Krayzel [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , O. Strojil [-]

Hráči zápasu: Š. Buda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KREJČÍ Rostislav (N), JEDLIČKA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Doufám, že odčiníme špatný výkon z Chuchelné a přidáme desátou výhru v sezoně a já třeba desátý gól.