Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesinu potkala po postupová kocovina a dostala výprask v Jakartovicích


Branky


16. T. Šupák (p.) , 38. R. Bandy , 44. R. Bandy , 75. T. Šupák , 76. R. Bandy , 86. T. Šupák , 88. T. Šupák , 89. T. Bartusek - 28. M. Waszut , 52. V. Kocian
8

Ještě patnáct minut před koncem hosté porhrávali pouze o jednu branku. Pak domácí dali pět branek a bylo vymalováno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o dvě branky

Jakartovice ve svém posledním zápase na domácí půdě přivítaly již jistého postupujícího z Vřesiny. Pro Jakartovice to byl velmi důležitý zápas a hned od počátku šly za výhrou. V první desetiminutovce se dostal do šance Šupák a hned po něm Bandy. Po čtvrthoině hry byl v hostujícím vápně faulován Török a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Šupák, který poslal brankáře Lamparta na druhou stranu - 1:0. Za dvě minuty mohl vyrovnat Vojtěch Kocián, který ale střílel nad bránu.  Za deset minut prodloužil dlouhý aut Mrázek na Waszuta, který se nemýlil – 1:1. Osm minut před pauzou pak vyslal Bartusek mezi stopery Bandyho, který zavěsil k tyči – 2:1. Vyrovnat mohl Vojtěch Kocián, ale střílel opět nad bránu. Waszuta a Vojtěcha Kociána pak zblokovala domácí defenziva. V závěru poločasu po centru z boku prostřelil Bandy brankáře Lamparta – 3:1.

Jakartovice výhru navýšily

Osm minut po pauze vyslal Kučera do úniku Mrázka, který našel na přední tyči Vojtěcha Kociána, který snížil na 3:2. Pak se velmi dlouho na hřišti nic nedělo. Šance žádné nebyly. V poslední čtvrthodině pak přišla smršť domácích, kteří vstřelili pět branek. Čtvrthodinu před koncem si navedl míč Šupák a tvrdě poslal míč do hostující brány – 4:2. Hned za minutu proměnil po vysunutí Od Šupáka samostatný nájezd Bandy – 5:2. V 86. minutě přeloboval po dlouhém pasu za obranu zkušený Šupák chytře hostující brankáře Lamparta – 6:2. Hned za minutu po standardce, kterou vyrazil Lampart, dokázal Šupák brankáře hostů hlavičkou přehodit – 7:2. Poslední slovo měl Bartusek, který hokejovým blafákem dostal míč do sítě – 8:2.

 

Jakartovice v posledním zápase sezóny jedou do Chuchelné. Vřesina bude hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): Dneska jsem dal na stopera Kuzníka, protože v obraně nám to nešlo, a risk vyšel. Od začátku jsme byli lepším týmem, a myslím si, že naše výhra je zasloužená.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V dnešní kombinované sestavě, kdy byly hráči z obrany v útoku a naopak jsme si hlavně přijeli zahrát fotbal pro členy týmu, kteří pravidelně nehrají. Asi jsme to měli v hlavě na nejvzdálenějším tradičním výjezdu.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - J. Olivka [-] (85. P. Bosák [-] ) , P. Kuzník [-] , K. Török [-] , T. Bartusek [-] , J. Šťastný [-] , P. Anděl [-] (78. R. Holub [-] ) , T. Šupák [-] , M. Pluschke [-] (70. M. Poštulka [-] ) , R. Bandy [-] , L. Bartoš [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , M. Waszut [-] (46. M. Boháč [-] ) , T. Mrázek [-] , M. Pešek [-] (49. F. Rončka [-] ) , J. Kučera [-] (84. P. Koval [-] ) , P. Smolka [-] , V. Kocian [-] , Z. Říha [-] (66. J. Pešek [-] ) , V. Čech [-]

Hráči zápasu: R. Bandy , T. Šupák - P. Koval , J. Kučera .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PAVELEK Karel - BUKOVSKÝ Josef, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Těžko tipoval zda Vřesina po postupových oslavách ještě bude hrát naplno, ale přesto dám dvojku.