Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly o výhře v poslední minutě


8

Stěbořice vedly po poločase o jednu branku. Ve druhém vedední navýšily. Soupeř stačil vyrovnat, ale poslední slovo měli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Stěbořice ve svém posledním letošním domácím zápase přivítaly mužstvo z Chuchelné. Stěbořice sice byly po celý zápas aktivjěším a fotbalovějším týmem, Chuchelná ale nedala svou kůži zadarmo a každou příležistost co měla využila ke vstřelení branky. Domácí se do první šance dostali už v desáté minutě, ale Burda selhal. Po třinácti minutách propadl míč po sérii hlaviček k Martinu Dietrichovi, který výstavně vymetl šibenici – 1:0. Ve 24. minutě zazdil další šanci domácí Veřmířovský. Stejně se vedlo za tři minuty i Martinu Dietrichovi, který přestřelil branku. Hosté vyrovnali ve 28. minutě, když Hradil dostal balon za obranu a zkušeně pokořil brankáře Kachtíka – 1:1. Ve 41. minutě velkou šanci Tomáše Dietricha vyrazil špičkami noh na rohový kop brankář Náhlík. Dvě minuty před pauzou si narazil Veřmířovský balon s Františkem Kramným, který vrátil vedení domácím – 2:1.

Oba soupeři dali dvě branky

Ve druhém poločase se pokračovalo ve stejném duchu, jako v poločase prvním. Šest minut po pauze si naběhl na rohový kop Jamnického František Kramný, který zavíral na zadní tyči – 3:1. Poté mohl definitivně rozhodnout Burda, ale nedokázal dopravit míč do prázdné kasy. A přišel pro domácí trest v podobě dvou branek. Po hodině hry se po rohovém kopu nejlépe ve vápně zorientoval Koňařík, který si míč zpracoval a s chladnou hlavou snížil na 3:2. V 77. minutě pak dostal balon na hranici vápna Hradil, udělal si kličku a obhodil příliš venku stojícího brankáře Kachtíka – 3:3. Stěbořice se pak vrhly znovu do útoku, ale chyběla jim finální fáze. V poslední minutě rozhodl zápas domácí Veřmířovský, který poslal balon podél gólmana Náhlíka – 4:3.

 

Stěbořice v posledním zápase sezóny budou hrát v Těškovicích. Chuchelná bude hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Druhý poločas byl z naší strany špatný, nedali jsme tutovky a soupeři jsme dovolili vyrovnat. Soupeře ale musím pochválit, chtěl hrát fotbal a myslím si, že z obou stran to byl zajímavý zápas se šťatsným koncem pro nás.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Soupeř byl lepší, fotbalovější. My jsme dokázali využít všechny své šance. Škoda, že jsme dostali branku v psolwední minutě, mohla to být remíza se silným soupeřem.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
D. Kachtík [-] - T. Dietrich [-] (46. J. Fiedler [-] ) , D. Burda [-] (79. J. Raschka [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , M. Dietrich [-] , L. Veřmiřovský [-] , M. Jamnický [-] , F. Kramný [-] , J. Šindelář [-] , M. Šimon [-] (72. M. Fiedler [-] )

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , D. Stefek [-] , J. Koňařík [-] - J. Halfar [-] (65. D. Fojtík [-] ) , J. Gargoš [-] , F. Kocián [-] , M. Komárek [-] - J. Hradil [-] - P. Rybenský [-] , S. Karban [-]

ŽK: 30. F. Kocián , 43. S. Karban .
Hráči zápasu: L. Veřmiřovský - J. Gargoš , T. Náhlík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - ULRICH Josef, FOJTÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Předpokládám snadnou výhru domácích a upevnění druhého místa v tabulce.