Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice dokázaly třikrát vyrovnat a zápas tak skončil remízou


Branky


7

Vávrovice vedly během zápasu třikrát o jednu branku. Těškovice dokázaly vždy najít odpověď a oba týmy si tak rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Těškovice po svém tradičním sobotním čase přivítaly na svém hřišti mužstvo z Vávrovic. Hosté hráli po celý zápas pouze v jednácti lidech. Přesto hned ve druhé minutě si navedl míč hostující Mrusek po lajně na roh šestnáctky, kde poslal balon podél ní na Štencela, který střelou k tyči otevřel skóre zápasu – 0:1. Za minutu se dostal po levé straně sám před gólmana Strojil, ale gólman Tesař jeho zakončení vyrazil na rohový kop. V 10. minutě skončil rohový kop hostů vyhlavičkováním z domácí šestnáctky na volného Binara, který ale svůj brejk středem hřiště zakončil střelou vedle branky. Po dvaceti minutách skončilo solo Strojila rohovým kopem domácích. Následný rohový kop poslal přízemní střelou Vladimír Šenk na přední tyč k Illíkovi, který zasunul balon do sítě – 1:1. Ve 25. minutě poslal Jakub Lichovník centr na Leváka, jehož střelu brankář vyrazil a Mrusek pálil pak nad bránu. Za minutu se protáhl Daniel Klein do domácí šestnáctky, a jeho křižnou střelu brankář Krčmář srazil na rohový kop. Ve 28. minutě si na centr Solnického z pravé strany naběhnul Juchelka, ale jeho hlavička skončila nad brankou hostů. Ve 34. minutě proletěl střílený centr kapitána Vladimíra Šenka z levé strany kolem branky hostů. Pět minut před přestávkou pak Jakub Lichovník poslal míč na Mruska, který střelou do protipohybu brankáře Krčmáře vrátil hostům vedení – 1:2. Ve 42. minutě pak bomba domácího Strojila těsně vedle hostující tyčky.

Těškovice dvakrát srovnaly

Druhý poločas začaly Těškovice trestným kopem Strojila, který ale skončl na brankou. Ve 48. minutě zahrávali hosté chytrý lob za domácí obranu, ale v zakončení přestřelili domácí branku. V 63. minutě zakončil Matěj Krayzel průnik po levé straně stříleným centrem, který ale nenašel adresáta. V 66. minutě pak centr Mruska skončil u Chryczyka, který ale z pěti metrů přestřeli domácí bránu. V 67. minutě se dostal po levé straně za obranu Matěj Krayzel, ale jeho střelu zlikvidoval gólman Tesař. V 73. minutě vyhlavičkovali hosté centr Strojila jen před volného Illíka, který umístěnou střelou k tyči opět vyrovnal – 2:2. Za pět minut ale po nahrávce Jakuba Lichovníka obstřelil Mrusek brankáře Krčmáře a vrátil hostům vedení – 2:3. Sedm minut před koncem zápasu se po kombinací domácích dostal míč ke Strojilovi, který výstavním angličanem zajistil domácím aspoň bod – 3:3. Pak už se nic podstatného nestalo a zápas skončil remízou.

 

Těškovice jedou příští kolo do Litultovic. Vávrovice budou hostit Dolní Benešov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): V tomto zápase jsme se snažili o kombinační a útočný fotbal, ale naráželi jsme na dobrou defenzivu hostů, kteří pak zkušeně trestali naše chyby v naší otevřené obraně. Vzhledem k tomu, že jsme museli 3x dorovnávat náskok hostů, tak jsme nakonec rádi za získaný bod.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Škoda že nám chyběli tři hráči, a my jsme museli zápas odehrát v jednácti hráčích. Bohužel nám pak ke konci začali docházet síly a domácí toho využili k remíze. Dalším faktorem bylo, že my jsme zvyklí hrát na velkých travnatých hřištích a umělka to není to pravé ořechové pro nás. Remíza je pak asi v celkovém kontextu spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - M. Krayzel [-] (89. L. Nosek [-] ) , D. Juchelka [-] (69. V. Vavrečka [-] ) , D. Illík [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , V. Krayzel [-] (60. V. Sýkora [-] ) , T. Rek [-] , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , V. Binar [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , M. Klein [-] , M. Schoppik [-] , O. Levák [-] - J. Pchálek [-] , T. Štencel [-] , J. Chryczyk [-] , J. Lichovník [-] - J. Lichovník [-] , F. Mrusek [-]

ŽK: 57. M. Krayzel , 69. V. Šenk .
Hráči zápasu: D. Illík - T. Štencel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HENNIG Antonín, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Petr Kunczik
Tip experta: výhra domácích

3:1. Věřim Těškovicim, umělá tráva hraje vždy proti soupeři, navíc maji tři výhry za sebou.