0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice byly eketivnější v Budišově a vyhrály


Branky


10

Jakartovice už po půli vedly o čtyři branky. Ve druhém přidaly už jen jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o čtyři branky

Budišov v sobotním zápase hostil mužstvo z Jakartovic. Výsledek vůbec neodpovídá dění na hřišti. Budišov byl o něco lěpší, měl více šancí, ale Jakartovice udělily domácím lekci z produktivity a efektivity. Jen za první poločas zahodili své šance Tokoš, Holub, Machala, Veselka a jiní. Buď nedokázali zakončit úspěsně nájezd, který jim vychytal brankář Štencek, nebo vůbec netrefili branku. Hosté se ujali vedení po dvanácti minutách, když standardka Horváta přistála na hlavě kapitána Šupáka, který rozehrál svůj střelecký koncert – 0:1. Za tři minuty vyslal Kuzník přesným pasem do sóla Šupáka, který propálil brankáře Maláka – 0:2. V 18. minutě pak aut Bandyho sklepl Šupák ve vápně zpět k Bandymu, který zkušeně zavěsil – 0:3. Šest minut před koncem prvního poločasu narýsoval Bandy kolmici pro Šupáka, který levačkou vymetl šibenici domácí branky – 0:4.

Jakartovice daly jednu branku

Ve druhém poločase nadále byl Budišov aktivní, a snažil se vsítit aspoň čestný úspěch. Tomu však nebyl dopřáno. V šancích tentokrát selhalli Tokár a Krause, kterří dokonce nedokázali dopravit míč do prázdné branky. Jakartovice se nikam výrazně netlačily, snažili se hlídat svůj náskok a kontrolovat vývoj zápasu. Osm minut před koncem ještě navýšily skóre zápasu, když Šupák běžel od půlky sám a poslal míč nechytatelně k tyči – 0:5. Zbytek zápasu se už jen dohrál a na jeho konci mohli hosté slavit tři body.

 

Budišov jede příští kolo do Dolního Benešova. Jakartovice jedou do Žimrovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn (trenér): Nebudeš mi věřit, ale výsledek vůbec neodpovídá průběhu zápasu. My jsme na ně vletěli, vytvářeli jsme si gólovky, ale prokázalo se, že nám chybí zkušený hrtový útočník, kterého měly Jakartovice v podobě Šupáka, který s přehledem své gólovky proměňoval. My jsme měli snad deset gólovek, ale asi nám není souzeno dát branku. My jsme byli na šance lepší, ale Jakartovice byly efektivnější a zkušenější.

FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): Výsledek neodpovídá vůbec předvedené hře. Budišov byl lepší a měl více šancí, ale ty nedokázal proměnit. My naopak ty své jsme do branky dostali. Takže výsledek super, herně už to tak super nebylo. Domácí tým bych chtěl pochválit, podle mě, když tihle mladící budou takhle hrát dále, tak do budoucna to bude zajímavý tým.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Malák [-] - M. Týn [-] , D. Anděl [-] , M. Tokoš [-] (64. F. Honeš [-] ) , K. Kašpárek [-] , Č. Veselka [-] , S. Haluška [-] , J. Holub [-] (64. J. Krause [-] ) , Z. Ondrušík [-] , E. Machala [-] (64. K. Tokár [-] ) , D. Huťa [-] (79. J. Oleják [-] )

FK Jakartovice
M. Štencek [-] - P. Kuzník [-] , P. Anděl [-] , M. Poštulka [-] , K. Török [-] , J. Olivka [-] , T. Šupák [-] (83. R. Holub [-] ) , M. Pluschke [-] (57. P. Bosák [-] ) , P. Horvát [-] , R. Bandy [-] , J. Šťastný [-]

Hráči zápasu: J. Holub - T. Šupák , P. Anděl .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - MEIER Milan, OLBRECHT Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra hostů

Budišovské béčko má mladý tým a pořád se sehrávají. Jakartovice vyhrajou.

Tip: výhra hostů