3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice přetlačily Budišovice


Branky


41. J. Leifert , 72. A. Honka , 90. M. Hanák
9

Životice se ujaly vedení na konci prvního poločasu. Pak domácí ve druhém přidali další dvě branky a připsali si další důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

Dolní Životice po výhře nad Litultovicemi přivítaly mužstvo z Budišovic. Hosté přijeli do Životic pouze v jedenácti hráčích, ale přesto neprodali svou kůži lacino. V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie. V 8. minutě nahrál zkušený Dušek balon Vlčkovi, který ale v samostatném nájezdu nevystřelil vůbec ideálně. Pak se velmi dlouho hrálo mezi šestnáctkami obou týmů, bez nějaké vážnější šance. Životice se dostaly do vedení až ke konci prvního poločasu, když Leifert z dvaceti pěti metrů přeloboval brankáře Foldynu – 1:0. V samém závěru pak ve skrumáži hlavičkoval domácí Leifert těsně vedle hostující tyčky. 

Životice vedení navýšily

Hned na začátku druhého poločasu se na hranici malého vápna dokázal uvolnit domácí Dušek, který z otočky zamířil balon do šibenice, ale brankíř Foldyna dokázal balon vytěsnit. Pak se opět hrálo velmi dlouho mezi šestnáctkami a bez vážnější příležitosti. Uklidnění do domácích řad přišlo až osmnáct minut před koncem zápasu, když se po odkopu brankáře Kramného dostal balon ke zkušenému Duškovi, který jej zatáhl k šestnáctce, kde nahrávkou pod sebe našel Honku, který procedil tvrdou střelou gólmana Foldynu – 2:0. Tento okamžik hosty definitvně zlomil a domácí si pak už hlídali náskok. V 80. minutě mohl vedení Životic navýšit střídající Krajčír, ale nedokázal propálit brankáře Foldynu. V poslední minutě si vzal Hanák míč na své půlce, hostující obrana se mu rozestoupila, a Hanák zkušeně zavěsil míč do sítě – 3:0.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Březové. Budišovice budou hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Po minulém utkání, kdy jsme slavili triumf v Litultovicích, jsme čekali těžké utkání, což se potvrdilo. Soupeř byl hodně houževnatý a nebál se hrát. Snažil se u nás dosáhnout dobrý výsledek. My jsme utkání zlomil větší houževnatostí a kvalitou kádru.

TJ Sokol Budišovice
Jaromí Zima st. (trenér): Přijeli jsme v jedenácti hráčích. Pak nám ještě přijel jeden kluk. Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání. My jsme dostali gól na konci poločasu, škoda, že jsme to neudrželi nerozhodně. Pak jsme dostali branku podle mě ze sporné situace, kdy se měl pískat ofsajd. Kluci odevzdali to, an co mají.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Vlček [-] (66. V. Mareta [-] ) , J. Leifert [-] (86. M. Essler [-] ) , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] (78. S. Krajčír [-] ) , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - A. Vilam [-] (46. D. Kubala [-] ) , J. Ondra [-] , R. Kubánek [-] , P. Kolár [-] - M. Večerek [-] , J. Kotala [-] , O. Gelnar [-] - J. Zima [-] , T. Znášik [-] , D. Plohák [-]

Hráči zápasu: M. Hanák .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BINAR Patrik, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Životice hrají o záchranu, takže v tomto zápase musí povinně brát tři body.

Tip: výhra domácích