J. Gajdoš 51. (vl.)
D. Hertel 59.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


51. J. Gajdoš (vl.) , 59. D. Hertel - 6. O. Lodňánek , 46. T. Křenek
8

Březová vedla na začátku druhé půle už o dvě branky, ale Žimrovice rychle vyrovnaly a zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

Žimrovice v sobotu hostily mužstvo z Březové. V prvním poločase Žimrovice jako by na hřišti vůbec nebyly. Hosté mohli vést více než o jednu branku. Už po dvou minutách šel sám na domácí branku Jakub Šuhajík, ale v poslední chvíli za sebou zapomněl balon. Březová se dostala do vedení po šesti minutách, když se po nedůrazu před domácím vápnem dostal k míči Lodňánek, který bodlem nekompromisně poslal balon přesně k tyči – 0:1. Další hostující šance měl opět Jakub Šuhajík, Kříž a Řehulka. Jelikož však nebyly proměněny, tak skončil poločas pouze jednobrankovým náskokem Březové. 

Březová navýšila, Žimrovice vyrovnaly

Březová navýšila svůj náskok na začátku druhého poločasu, když po akci na jeden dotek doputoval míč od Řehulky mezi obránce na Tomáše Křenka, který nedal brankáři Šehovičovi žádnou šanci – 0:2. V 51. minutě skončil přímý kop Fajkuse na tyčce hostující branky, míč se pak odrazil ke Gajdošovi, který poslal nešťastně míč do vlastní branky – 1:2. Po hodině hry poslal Jakub Černý dlouhým pasem za obranu Davida Hertela, který z úhlu prostřeli za zadní tyč brankáře Böhma – 2:2. V poslední půlhodině se už skóre zápasu nezměnilo, i když nějaké příležitosti k tomu byly. Za domácí stříleli těsně vedle Fajkus a David Hertel. Za hosty se nedokázal prosadit dvakrát Tomáš Křenek.

 

Žimrovice jedou příští zápas do Stěbořic. Březová bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): První poločas jsme vysloveně prospali. Nedařilo se nám a soupeř vedl zaslouženě. Ve druhé části jsme ještě na začátku spali, ale po druhém gólu soupeře jsme dokázali vyrovnat. Remízu považuji za spravedlivou.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): První poločas jsme se ujali vedení, a skóre jsme mohli ještě navýšit. Ve druhém jsme hned dali branku, ale soupeř pak vyrovnal, a tak i skončil zápas. Kdybychom byli chytřejší, tak jsme mohli vyhrát klidně i 4:1, i když by to asi bylo pro domácí kruté.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - O. Kolář [-] , A. Dušek [-] (79. J. Schauer [-] ) , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

TJ Vítěz Březová
D. Böhm [-] - M. Šuhajík [-] , J. Gajdoš [-] , D. Řehulka [-] (77. T. Pecka [-] ) , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] (87. J. Urbánek [-] ) , J. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 20. A. Dušek , 70. J. Hertel - 23. M. Šuhajík , 26. O. Lodňánek , 51. J. Kříž , 62. P. Křenek , 80. T. Pecka , 90. J. Kostera .
Hráči zápasu: J. Kříž , O. Lodňánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - SEDLÁČEK Adam, KREJČÍ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Domácí s přehledem vyhrají.

Tip: výhra domácích