1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov vyhrál nejtěsnějším rozdílem


Branky


14

Benešov rozhodl o své výhře brankou z konce prvního poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov vedl

Dolní Benešov přivítal v neděli na svém trávníku mužstvo z Dolních Životic. V prvním poločase doktoval tempo hry Dolní Benešov. Už v sedmé minutě po rohu Večerka nastřelil Samson z voleje jen brankáře Kramného. Do patnácté minuty domácí zahrávali celkem osm rohů, ale kromě již výše zmíněného z ostatních nic nebylo. Po dvaceti minutách vyrazil střelu kapitána Štefka hostující brankář Kramný mimo tři tyče. Za pět minut se dostal do šance na duhé straně po vysunutí Hanáka Vlček, ale toho zradila koncovka. Po půlhodině hry pak byl ve vápně faulován Štefek. Sám postižený si postavil míč na puntík pokutového kopu, ale jeho špatnou střelu Kramný chytil. Deset minut před koncem poločasu vybojoval ve středu hřiště balon Samson, posunul jej na Večerka, který si jej navedl a z dvaceti metrů vymetl pravý růžek hostující branky – 1:0.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase jakoby domácím začaly docházet síly a hosté najednou byli lepším týmem. Hned v 50. minutě namazal Hanák Jiřímu Tenglerovi, který nastřelil pouze brankáře Kramáře. Benešov se připomněl za pět minut, když Štefek nahrál pod sebe Svobodovi, jenž ale zamířil jen těsně vedle tyčky. Dvacet minut před koncem se ve vápně uvolnil životický Jiří Tengler, jehož střela ale nezamířila mezi tři tyče. Za deset minut pak Hanák zpoza šestnáctky nezacílil mířené zařízení. Domácí pak měli poslední šanci, když Górecki sklepl balon na Drastíka, jež střílel vedle. Ve zbytku zápasu pak už domácí hru rozkouskovali a těsnou výhru ubránili. 

 

Dolní Benešov jede příští kolo do Štítiny. Dolní Životice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Za první poločas jsme si zasloužili vyhrát. Ve druhém to byl slabší. Chtěl bych poděkovat klukům z áčka, kteří ná posílili. Tři body jsou důležité a zasloužené.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Dneska to byl zápas dvou rozdílných poločasů. První jsme totálně prospali a mohli jsme dostat několik branek. Po domluvě v kabině jsme průběh hry otočili, ale nedokázali jsme se brankově prosadit.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - T. Kaluža [-] (70. M. Drastík [-] ) , M. Samson [-] , R. Kolaska [-] , D. Štefek [-] , A. Górecki [-] , J. Reichel [-] (81. M. Böhm [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Večerek [-] , L. Stříbný [-] (89. T. Miketa [-] ) , J. Halfar [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - V. Mareta [-] , S. Krajčír [-] (34. J. Tengler [-] ) , J. Vlček [-] (55. M. Pumr [-] ) , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 69. T. Kaluža , 80. M. Večerek .
Hráči zápasu: J. Halfar , M. Večerek - M. Hanák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - PRASEK Beno, VAVREČKA Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra domácích

Béčko Dolního Benešova určitě využije pomoci svého prvního týmu, a tak jako v minulém kole, kdy překvapilo fotbalisty Žimrovic, tak dokážou zvítězit i proti houževnatému soupeři z Dolních Životic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích