3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srbeč byla v devíti hráčích vyrovnaným soupeřem


Branky


0

V posledním utkání přivítal Branov celek Srbče.

Hosté byli po celé utkání lepším týmem i ve chvíli kdy hráli v devíti lidech.

Utkání odřídil sudí Jiří Strouhal, na lainách mu vypomáhali laici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krátký vsítil hned dvakrát

Od začátku utkání byl lepší celek hostů. Největší problémy Branovu dělal mladý Michal Kratina, kteří tvořil hru svému týmu.

Ve 21.minutě, po chybě Karla Kratiny, šel domácí Tomáš Krátký do zakončení a otevřel skóré utkání, 1:0.

O tři minuty později odpověděli hosté, brankou Tomáše Sovy, to už hrála Srbeč pouze v devíti lidech, 1:1. Střelu z dvaceti metrů Dubský vyrazil, ale na dokážku Sovy už nestačil.

Hrála se 31. minuta, když hosté opět udělali chybu v obraně, toho dokázal využít Tomáš Krátký, a opět poslal svůj tým do vedení, 2:1.

Závěrečných patnáct minut se sice hrálo více na straně domácích, ale branku to už nepřineslo.

 

Vyrovnání Kratinovo brankou

I do druhého poločasu nastoupili hosté s větší chutí, a stoper Branova zachraňoval protiútoky hostujícího celku.

Domácí se do šancí doustávali pouze ojediněle, vždy však obrana Srbče pracovala svědomitě, a k větším šancím se tak domácí hráči nedostali.

Až v 89´ dokázal změnit skóre kapitán hostujícího celku Karel Kratina, který využil chybu v obraně a řítil se na domácího gólmana Dubského, který byl následně překonán a Kratina tak vyrovnal stav utkání, 2:2.

Do konce řádné hrací doby se skóre zápasu již nezměnilo a soupeři se museli utkat v penaltovém rozstřelu, ze kterého Branov vyšel jako vítěz.

 

 

Štěstí se naklonilo k domácím a pokutové kopy vyhráli



Ohlasy k zápasu


Sokol Branov
Jaroslav Horáček, vedoucí: Tým Srbče byl podstatně nebezpečnější, než by naznačovalo jeho postavení v tabulce. I když hráli bez možnosti střídání a dohrávali v devíti, dokázali být nebezpeční z protiútoků a standardních situací. Vyrovnávací gól dali v devíti lidech. Branovští předvedli profesorský výkon, ne úplně špatný, ale proti s chutí hrajícímu soupeři nepříliš účinný.

TJ Sokol Srbeč
Karel Kratina, hráč: Byli jsme po celý zápas lepší, bohužel jsme udělali dvě chyby, které soupeř potrestal. Nám se sice podařilo vyrovnat ale v penaltách byli lepší domácí.



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - T. Krátký [-] , K. Molo [-] , R. Choc [-] , A. Rosenbaum [-] - J. Zítek [-] , P. Šindelář [-] , K. Jeníček [-] , I. Bureš [-] - V. Varyš [-] , K. Konopásek [-]

TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - P. Čermák [-] , K. Kratina [-] , J. Klouda [-] , J. Brož [-] - L. Voborník [-] , T. Sova [-] , M. Kratina [-] , J. Novotný [-] - T. Jung [-] , D. Hotový [-]

Místo: TJ Sokol Branov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.