Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žukovský Slovan nezvládl divoké utkání s Vendryní


Branky


44. D. Podaný , 50. J. Bolec , 71. R. Vašek - 4. M. Hulboj , 6. B. Klus , 12. D. Neuman , 14. J. Szarzec , 38. J. Szarzec , 52. D. Neuman , 63. R. Sikora
15

Po jednozápasové odmlce se na hřišti Horního Žukova opět konaly gólové hody. Ty předváděla především hostující Vendryně, která pod vedením kouče Martynka nastřílela hned sedm branek! Domácí se na konečných deseti brankách podíleli pouze třemi góly a po tom, co obrali lídra tabulky z Oldřichovic vyšli doma opět bodově naprádzno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vendryně si pro první poločas připravila pět branek

Na hřiště Horního Žukova v 21. kole soutěže zavítala nedaleká Vendryně. Oba týmy se prozatím spíše trápí, domácí Žukov se krčí na předposledním místě tabulky, zatím co hosté z Vendryně jsou v klidném středu, což ovšem určitě neměli v plánu. Oba týmy na své soupisce měli hráče z dorosteneckých týmů. V sestavě trenéra Martynka se v základní sestavě objevil 17 letý Filip Kisza, ze střídačky poté nastoupil další dorostenec Kus Jindřich. Vendryňský tým tak opět postrádal více než 5 hráčů základní sestavy. V sestavě domácího trenéra Pokorného se objevili mladé ročníky Chlebek Samuel a Polaino Nicolas. Kolem sta přihlížejících fanoušků bylo připraveno zkouknout zápas, který řídil pan sudí Jantoš a ten tak neměl na co čekat. Opravdu zničující úvod zápasu předvedli hosté z Vendryně. Už ve 4. minutě dostali výhodu přímého kopu z cca 23 metrů, kterého se ujal Mateusz Hulboj a nádhernou střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu. Neuplynuly ani dvě minuty a znovu ze střední vzdálenosti napřáhl Ben Klus, gólmana domácích překvapil a zvyšoval tak na 2:0. Zaskočení hráči Žukova se ještě pořádně nestihli vzpamatovat a už prohrávali o 3 góly, ve 12. minutě zvyšoval David Neuman a hned chvilku na to se krásným sólem blýsknul Jan Szarzec a rázem to bylo 4:0. Pátou branku a svou druhou přidal Szarzec, domácí dokázali dát aspoň jeden gól a ten padl ve 44. minutě, takzvaně do kabin. První poločas skončil tedy 1:5 pro Vendryni.

 

Skóre se zastavilo na deseti nastřílených brankách

Druhá půle začala asi nejlépe jak mohla pro domácí tým, hned po pěti minutách totiž Bolec Jakub snižoval na 2:5, ale Vendryňští dokázali velmi rychle odpovědět. Vysoký míč sklepl Hulboj pro nabíhajícího Neumana a ten krásným obstřelem dal hostům znovu 4 brankové vedení a přidal tak svou druhou branku. Po chybě v rozehrávce domácích přidal další gól Sikora Raimund. Gól na 3:7 od Vaška Radima už byl jen kosmetickou úpravou.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Vynikající nástup do zápasu a hodně dobrých individuálních výkonů. Konečně. Doufám, že se nám podaří na tenhle výkon navázat.



Sestavy


Slovan Horní Žukov
M. Rachman [-] (34. D. Kubalík [-] ) - R. Gulis [-] , O. Sojka [-] (46. S. Chlebek [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Podaný [-] - D. Podaný [-] , O. Saleh [-] (68. J. Kavicky [-] ) , J. Bolec [-] , L. Kondziolka [-] - R. Vašek [-] , M. Křupala [-] (38. N. Polaino [-] ) -

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - D. Neuman [-] (62. D. Sikora [-] ) , F. Kisza [-] (62. A. Safak [-] ) , J. Szarzec [-] (80. F. Goryl [-] ) , R. Sikora [-] - M. Hulboj [-] , J. Wawreczka [-] , M. Teofil [-] , M. Safak [-] - Z. Walek [-] (71. R. Ťupa [-] ) , B. Klus [-] (46. J. Kus [-] ) -

ŽK: 22. J. Jelínek , 30. M. Křupala , 87. S. Chlebek - 10. D. Neuman , 82. F. Goryl .
Místo: Horní Žukov. Počet diváků: 87. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - DYTKO Gustav, ŠERUDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pokusíme se už získat nějaké ty body do tabulky a poté ochutnáme místní pizzu :D

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tento zápas ovládnou kluci z Vendryně. Ačkoli hosté nehrajou každý týden v totožné sestavě jelikož mají dost zraněných na hřišti Žukova, i tak neklopýtnou.

Tip: výhra hostů