2:2
(1:1)
38. Ľ. Perniš (p.)
60. Ľ. Perniš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 14:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýdek na umělé trávě v Orlové remizoval s domácím Baníkem


Branky


13. J. Kopel , 56. T. Havlásek - 38. Ľ. Perniš (p.) , 60. Ľ. Perniš
16

Na umělé trávě v Orlové hostil domácí Baník celek z Nýdku. Podzimní vzájemný duel ovládli doma Nýdečtí, kteří zdolali Baník 4:3. Orlová, tedy hodlala využít specifikum své umělé trávy a hosty minimálně o nějaký ten bod obrat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový výsledek předznamenal výsledek konečný

Nýdek se na umělou trávu do Orlové vydal bez opory Marka Čelůstky a do brány se postavila třinecká "legenda" Lukáš Paleček. Kouč Polok rovněž sáhl ke změnám v rozestavení, což zapříčinilo i některé dílčí změny na jednotlivých postech. Místo Palečka, který musel do brány dostal příležitost Hojdysz.

 

Hostující celek byl od úvodu nabádan k tomu, aby se neopakovala situace z minulého duelu v Dětmarovicích, kde si celek z podhůří Čantoryje nechal vstřelit v úvodní dvacetiminutovce tři branky. To se dařilo naplňovat pouze do 13.minuty, kdy domácín sehráli nacvičený signál z rohového kopu a skóre otevřel domácí střelec Jarmil Kopel 1:0.

Nýdečtí, tentokrá na první poločas nerezignovali a poučeni z minulého zápasu, dokázali do poločasu vyrovnat. Szotkovského únik skončil faulem ve vápně a následnou penaltu proměnil exligový matador Luboš Perniš 1:1. Tímto výsledkem končí i celé první dějství. 

 

Na branku Baníku našel odpověď opět Perniš

Druhý poločas začali opět lépe domácí, kteří si v 56.minutě vzali vedení na zpět na svou stranu. Trefil se Havlásek po úniku 2:1. V 59.minutě fauloval domácí Andl a vysloužil si žlutou kartu. Tu ovšem dostal i nýdecký Perniš, který si neodpustil slovní doprovod vůči sudímu. Standardní situaci rozehrál Spratek, jehož centr prodloužil na hlavu Perniše Szotkovski a bylo opět vyrovnáno 2:2. 

 

Nýdečtí si dále vytvářeli šance, ovšem ty nejvýraznější, nedokázal Szotkovski usměrnit mezi tři tyče. Poté se Perniš odhodlal k hattricku, ale jeho lob skončil nad bránou domácích. Domácí se pořádně osmělili v samotném závěru, kdy neproměnili dvě velké příležitosti. Jednou mířili vedle a podruhé stál v cestě brankář Paleček.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - trenér: Dneska bylo hodně šancí na obou stranách, zápas mohl dopadnout všelijak, nakonec jsme po vývoji zápasu rádi za tři body, když se podíváme na tabulku, tak je dnešní bod zlatý.



Sestavy


FK Baník Orlová 1927
T. Papala [-] - M. Karkoška [-] , D. Kolář [-] , D. Jurček [-] , J. Andl [-] - T. Havlásek [-] (57. V. Kadlíček [-] ) , J. Kopel [-] , T. Hrčkulák [-] (67. R. Sobocik [-] ) , J. Valoch [-] , P. Stachel [-] - D. Novák [-] (57. I. Stuš [-] )

TJ Sokol Nýdek
L. Paleček [-] - T. Spratek [-] , M. Hojdysz [-] (62. V. Szmek [-] ) , P. Turoň [-] - P. Placzek [-] , Ľ. Perniš [-] , T. Gleta [-] (75. T. Lamacz [-] ) , F. Szotkowski [-] , M. Kluz [-] - L. Cienciala [-] , K. Labaj [-] -

ŽK: 32. P. Stachel , 59. J. Andl , 70. V. Kadlíček - 59. Ľ. Perniš .
Místo: UT Orlová. Počet diváků: 33. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - SVOBODA Marian, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Orlova doma nezaváhá a zvítězí 3:1.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza