1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/VIDEO/ROZHOVOR: Mládí vpřed, nudný začátek, bohatá druhá půle


Branky


5

Do utkání proti sobě vstoupily páté Vítkovice a čtvrtá Hlubina. Dalo se čekat, že toto utkání bude vyrovnané, cíl Vítkovic bylo vítězství a předběhnutí Hlubiny v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas, který diváky moc nebavil

Začátek vyšel aktivněji hostům, kteří se hned od prvních minut tlačili dopředu a výrazně zkoušeli obranu Vítkovic. Vítkovice hlavní zásluhou kapitána Tydlačky soupeře do výrazné příležitosti nepustily. Na obou stranách předváděli brankáři doopravdy skvělé výkony, za domácí Mathias Škodoň a za hosty Jindřich Ritter. Od poloviny poločasu začali i domácí hrozit, ale jako většina střel i na druhé straně končily pouze nad bránou či vedle ní. Skvělý dvojzákrok předvedl domácí Škodoň, když po volném přímém kopu míč propadl v chumlu k útočníkovi Hlubiny, který z bezprostřední blízkosti vystřelil. Škodoň nejprve pěkným rozklekem střelu vyrazil a následně si míč stáhl a pohlídal. Poločas nakonec branku nenabídl a do šaten se šlo za stavu 0:0.

 

O poločase byla k vidění oslava titulu ženského mužstva Vítkovic.

 

 

Druhá půle a pěkná podívaná

Ve druhém poločase bylo k vidění docela dost šancí a kreativity, fotbal se hrál nahoru, dolů, ale také se často přerušovalo, vinou vyhrocených situací, kde byli také k vidění žluté karty. V prvním poločase rozhodčí udělil pouze jedinou kartu a to hostujícímu Hommesovi, v druhé půli doopravdy nešetřil a udělil jich rovnou sedm.

V 54. minutě otevřel skóre hostující Dominik Sztasak po pěkné akci a uštědřil domácím nemilou ránu. Vítkovice poté byly více a více aktivní vytvářeli si nebezpečné šance, také přišli dva velmi dobře kopnuté přímé kopy, ze kterých bohužel srovnat nedokázali. Srovnání přišlo až v poslední desetiminutovce, kdy se dobře v šestnáctce zorientoval domácí kapitán Tydlačka a nekompromisně zakončil. Stav byl tudíž 1:1. Domácí se málem dostali i k otočení skóre, ale perfektní přihrávku Tydlačky spoluhráč využít nedokázal. V nastavení se naopak do šance dostala Hlubina, na třikrát se domácím nepovedlo trefit balón a odkopnout, nakonec se k míči dostal jeden z hráčů Hlubiny, ten ale ve stoprocentní tutovce minul. Utkání tedy skončilo remízou 1:1.

 

Rozhovor s hráčem Vítkovic Martinem Matejovem.

 

 

Rozhovor s asistentem trenéra TJ Unie Hlubina Markem Bukovským

 

 

 

 

 

 

Rozhovor s trenérem MFK Vítkovice Vítězslavem Moocem

 

 

 



Sestavy


MFK Vítkovice B
M. Škodoň [-] - D. Pilch [-] , O. Tarasenko [-] (80. K. Tarasenko [-] ) , M. Kapler [-] (66. A. Pavlišinec [-] ) , M. Matejov [-] , T. Pastrňák [-] , M. Hloch [-] , R. Vítek [-] (66. J. Hloch [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Holcman [-] , D. Vadnov [-]

TJ Unie Hlubina B
J. Ritter [-] - P. Karel [-] , M. Tóth [-] , J. Hrušovský [-] (82. M. Krištof [-] ) , R. Šamara [-] , D. Sztasak [-] (65. A. Procházka [-] ) , J. Hommes [-] , J. Podraza [-] , E. Bocko [-] (46. T. Bernatský [-] ) , M. Kočner [-] , R. Procházka [-] (75. O. Taritsa [-] )

ŽK: 60. R. Vítek , 69. Z. Hypš , 83. D. Pilch , 87. T. Pastrňák - 35. J. Hommes , 69. J. Hrušovský , 74. R. Procházka , 91. J. Podraza .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - HRDINA Lukáš, ONDREJČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Dominik Novák
Tip experta: výhra hostů

Věřím ve výhru hostů, ale domácí dají Hlubině jistě zabrat.

Tip: výhra hostů