4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 10:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníky v posledním zápase vysoko porazily Slavkov


Branky


6. R. Chmel , 25. R. Chmel , 41. R. Uvíra , 54. V. Dočkal
12

Zlatníky už po prvním poločase vedly o tři branky. Ve druhém hned zkraje vedení navýšily. Pak už se zápas jen dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky vedly o tři branky

Zlatníky ve svém posledním zápase přivítaly celek ze Slavkova. V tomto derby zápase hrála prim na hřišti od prvních minut domácí družina. Slavkov jako by se celý první poločas nevzbudil a soupeři to hodně ulehčil. Už ve 3. minutě se dostal do náběhu Bláha, ale střílel vedle hostující branky. V 6. minutě zahrával rohový kop domácí kapitán Uvíra, míč našel na pětce Chmela a ten nedal Košárkovi žádnou šanci - 1:0. V 10, minutě se dostal do náběhu Jaroš, ale šanci nedokázal přetavit v branku. Druhý gól přidaly Zlatníky ve 25. minutě, když se dostal ve vápně míč k Hrbáčovi, který už mohl střílet, ale nesobecky nahrál na Chmela, který podruhé dostal balon do brány - 2:0. Slavkov mohl korigovat Hnedrychem, ale ten nastřelil pouze břevno domácí branky. Zlatníky pak zahrozily ze tří rohových kopů, ale ty k brance nevedly. Třetí branku pak domácí vsítili těsně před přestávkou, když se ve skrumáži ve vápně nejlépe zorientoval Uvíra a poslal míč na zadní tyč - 3:0.

Zlatníky výhru pojistily

Slavkov do druhého poločasu prostřídal, a hned na začátku měl šanci, kterou ale neproměnil. V 54. minutě se dostaly Zlatníky do brejku čtyři na dva. Míč ale skončil v autu. Z něj se pak dostal v pokutovém území k Dočkalovi, který nekompromisně prostřelil střídajícího brankáře Borče - 4:0. Pak se hra poněkud uklidnila. Hrálo se nahoru dolů. Domácí se dostali už pouze jen do dvou průniků, které však nedotáhli až do konce. Slavkov mohl snížit Slunským, ale ten hlavičkoval pouze do břevna. Další pokus na korekci skóre měl po rohovém kopu Hendrych, ale jeho pokus trefil jen domácího obránce. Domácí pak už v pohodě dokráčeli k zaslouženým třem bodům.

 

Zlatníky v této sezóně obsadí třinácté místo. Slavkov i přes prohru skončí na místě třetím. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Vyšel nám první zápas jara a poslední zápas jara. Hosté sice nepřijeli kompletní, ale my jsme taky nebyli kompletní. V zápase už o nic nešlo, ale kluci k tomu přistoupili zodpovědně a chtěli udělat radost divákům, a to se nakonec povedlo. Jsem tedy hodně spokojen, a i za jaro, kde jsme získali 19 bodů, Takže chci klukům poděkovat.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): K dnešnímu výkonu nemám vůbec co říct. Byla to tragédie. Poslední zápas v sezóně, navíc derby, a hráči se k tomu postavili, jak se postavili. Přitoupili k tomu hodně nezodpovědně, odchodili to, a odflákli to. Soupeř byl o hodně lepší, chtěl hrát fotbal, chtěl vyhrát a taky zaslouženě vyhrál. My jsme od první minuty byli tragičtí. Posledních pět kol, kdy hráči už ztratili šanci na druhé místo, bylo hodně odevzdaných.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] (58. O. Kořínek [-] ) , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] (67. A. Zahel [-] ) , R. Uvíra [-] , V. Ležák [-] , M. Jaroš [-] (67. V. Morys [-] ) , M. Bláha [-] , M. Hrbáč [-] , P. Pospíšil [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] (46. J. Král [-] ) - M. Kostera [-] , M. Slunský [-] , A. Žilka [-] , D. Marek [-] (46. D. Borč [-] ) , M. Frey [-] , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] (46. P. Heinzke [-] ) , J. Schneider [-] , T. Marek [-] , J. Obludník [-] (46. J. Quis [-] )

ŽK: 61. V. Ležák - 34. M. Slunský , 40. R. Urban .
Hráči zápasu: R. Chmel .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ROBENEK Bohumil, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra hostů

Jedná se o můj poslední zápas v dresu slavkovského áčka, takže věřím tomu, že zvítězíme. Zlatníky ovšem nemůžeme podcenit, protože patří mezi velice nepříjemné soupeře. Přestože z pohledu tabulky už o nic nejde, tak čekám pořádnou bitvu, která bude bolet. Snad s tříbodovou tečkou. Tip 2

Tip: remíza

Tady očekávám největší překvapení v tomto kole kdy favorit ze Slavkova zaváhá a bude rád za remízu.. tipuju 0