D. Klein 37. (p.)
D. Klein 82.
M. Rolný 88.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Heraltice porazily Bruntál a jsou opět blíže k postupu


Branky


37. D. Klein (p.) , 82. D. Klein , 88. M. Rolný
10

Heraltice vedly po poločase o jednu branku. Ve druhém ke konci přidaly dvě branky a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o jednu branku

Vedoucí Velké Heraltice přivítaly v sobotu mužstvo z Bruntálu. Hned po pár sekundách se v první stoprocentní šanci objevil hostující Pawlita, ale nedokázal dopravit balon do sítě. Za deset minut navíc se dostal do tutovky Kubesa, ale i ten nenazul ty správné střelecké kopačky. Domácí se dostávali do provozní teploty o něco déle. V první půlhodině hry se dostávaly spíše do pološancí, když jim  vázla většinou finální fáze. Teprve ve 37. minutě se dostával sám před brankáře Šidláka veterán Zemborski, který brankáři nasadil kličku, ale ten ho poslal k zemi. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil kanonýr Daniel Klein – 1:0. Domácí pak mohli hned navýšit Laučkem, který ale nastřelil břevno. V závěru opět Lauček mířil tentokrát vedle. 

Heraltice náskok navýšily

Ve druhém poločase hosté vystřídali Cabala a naopak domácí poslali do hry Piatkeviče a začali pomalinku získávat převahu. Bruntál ale byl nadále velmi nepříjemným soupeřem. Do velké šance se dostal Válek, ale nedokázal Šidláka překonat. Pak jeho nohy nastřelil střídající Kocián. Zlomit odpor bojujících hostů se nakonec domácím podařilo až dvěma góly v závěrečné desetiminutovce. V 82. minutě se po kombinační akci zleva dostal balon k Danielu Kleinovi, který tvrdou střelou z dvaceti pěti metrů poslal míč nechytatelně k tyči – 2:0. Dvě minut před koncem utkání pak přetaženou standardní situaci sklepl Šimon k Rolnému, který vystřelil do protipohybu brankáře Šidláka – 3:0. Heraltice tak udělaly další krůček za postupem do vyšší soutěže.

 

Velké Heraltice hrají příští kolo v Malých Hošticích. Bruntál bude hostit v Krnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Byl to velmi těžký zápas. Za soupeře hráli mladí běhavý kluci, kterří byli doplnění zkušeností. První poločas byl z naší strany zakřiknutý, soupeř nám toho moc nedovolil, a my se ujali až ke konci poločasu vedení z penalty. Ve druhém se hrálo pořád stejně. Soupeře asi oslabilo střídání Cabala, nám naopak pomohl střídající Piatkevič. Trpělivou hrou jsme pak soupeře na konci zlomili.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Každý zápas hrajeme s jinou sestavou, ale to je holt úděl béček. V prvním poločase to bylo vyrovnané, my dokonce v úvodu měli dvě šance. Branku jsme dostali až ke konci poločasu z penalty. I druhý poločas byl vyrovnaný, nakonec dal soupeř dva góly v samém závěru. Zápas měl dobrou atmosféru.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Vucak [-] (57. J. Piatkevič [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , D. Šrek [-] , M. Zemborski [-] (73. M. Rolný [-] ) , D. Válek [-] , D. Klein [-] (87. O. Šmíd [-] ) , J. Tesař [-] (57. V. Kocián [-] ) , M. Lauček [-] (87. A. Bolík [-] )

MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - P. Šanda [-] , Š. Kubesa [-] , R. Cápek [-] , F. Pawlita [-] , O. Krywda [-] , M. Cabal [-] (46. M. Černohorský [-] ) , F. Stoklasa [-] , R. Hanák [-] , J. Duhajský [-] (67. J. Kaluža [-] ) , S. Slovák [-] (77. T. Prosecký [-] )

Hráči zápasu: M. Zemborski - J. Šidlák .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - BARČÍK Antonín, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Petr Stoklasa
Tip experta: výhra domácích

Bruntál může doplatit na náročný “Anglický týden” a Velké Heraltice si doma upevní prvenství v tabulce. Tipuji 1.

Tip: výhra domácích